Written by Merel

Ziggo Mobiel stopt met sim only abonnementen

Ziggo heeft aangekondigd dat het bedrijf per direct stopt met het aanbieden van sim only abonnementen en de andere mobiele diensten. Het bedrijf is in december 2016 gefuseerd met Vodafone en gaat sindsdien verder onder de naam VodafoneZiggo. Vodafone is van origine een mobiele provider en dit is dan ook de reden dat het niet meer nodig is om Ziggo Mobiel voort te zetten. Ziggo Mobiel maakte tot op heden gebruik van het mobiele netwerk van Vodafone.

Ziggo Mobiel is nooit echt van de grond gekomen. Het bedrijf boodt in principe prima sim only abonnementen aan, maar deze waren vrij prijzig wat een van de redenen is dat consument is nooit massaal voor Ziggo heeft gekozen. Het aanbod was dan ook niet echt uitgebreid, in tegenstelling tot de abonnementen van Vodafone welke voor ieder wat wils heeft tegen goedkopere prijzen.

Vodafone en Ziggo gaan samen verder

Sinds Vodafone en Ziggo samengegaan zijn in de joint venture VodafoneZiggo, biedt het bedrijf nu alle vaste en mobiele abonnementen aan van onder één dak. Hiermee wilt het bedrijf zich in de concurrentiestrijd mengen met KPN, wat op dit moment het grootste marktaandeel heeft op de alles in 1 markt.

Extra kortingen op je sim only abonnement

Wanneer je een vast abonnement hebt bij Ziggo en een mobiel abonnement hebt bij Vodafone, krijg je extra kortingen op je sim only abonnement! Onder de noemer: Non stop gratis extra’s wordt je aantal MB’s gratis verdubbelt en krijg je ook nog eens €5,- korting op je mobiele abonnement.
Daarnaast levert het ook nog voordeel op voor je tv abonnement, want je mag een gratis extra zender toevoegen aan je zenderpakket. Dit zogenoemde combivoordeel wordt ook door KPN gebruikt, wat een groot succes is gebleken. Op deze manier is het voor consumenten het voordeligst om alle vaste en mobiele diensten bij één provider onder te brengen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf × 4 =