Heb je al een zakelijk mobiel abonnement en sta je op het punt de keuze te maken of je deze moet verlengen of moet overstappen naar een andere provider? Wellicht ben je gewoon tevreden over het huidige telefoonabonnement en heb je vanuit het personeel ook geen klachten gekregen dat ze te weinig data of belminuten hebben. In dat geval zie je ook geen reden om te wisselen van aanbieder, maar kan je moeiteloos het zakelijk mobiel abonnement verlengen. Ten opzichte van overstappen heeft het verlengen van een zakelijk mobiel abonnement vele voordelen. Welke zijn dat?

Voordelen van een zakelijk mobiel abonnement verlengen

Het verlengen van een zakelijk mobiel abonnement heeft vele voordelen. Hieronder worden er enkele op een rij gezet:

✓ Extra kortingen zijn mogelijk bij de provider
✓ Geen aansluitkosten
✓ Gegarandeerd nummerbehoud
✓ Tevreden medewerkers

Zakelijk mobiel abonnement verlengen: bewust of stilzwijgend?

Net als bij een zakelijk sim only abonnement, heb je bij een zakelijk mobiel abonnement de keuze uit twee opties ; bewust of stilzwijgend. Wat is het verschil?

Bewust verlengen

Als je ervoor kiest op het abonnement bewust te verlengen, dan heb je alles zelf in de hand. Het kan zijn dat je destijds een zakelijk mobiel abonnement hebt afgesloten voor al het personeel tegen een bepaalde prijs en voorwaarden. Aangezien je vaak minimaal één of twee jaar vastzit aan het abonnement, gaat er een hele tijd overheen en kunnen er andere prijzen en voorwaarden zich voordoen in de tijd dat je voor de keuze staat om het te verlengen. In de huidige markt worden mobiele telefoonabonnement nu eenmaal goedkoper en daarom is het raadzaam bewust het zakelijk mobiel abonnement te verlengen.

Stilzwijgend verlengen

De andere optie bij een zakelijk mobiel abonnement verlengen is om dit stilzwijgend te laten doen. Wellicht heb je helemaal geen tijd en zin om uit te zoeken wat het kan opleveren als je er bewust voor kiest en ben je tevreden met de huidige prijzen en voorwaarden. Wanneer de contractperiode dan afloopt en je doet niets, loopt deze automatisch door onder dezelfde omstandigheden. Echter kan je alsnog iedere maand besluiten om over te stappen of tegen andere voorwaarden het abonnement door te laten zetten. Hier zit je dus niet nogmaals jarenlang aan vast. Wel kan je de nodige aanbiedingen en scherpe tarieven missen als je er geen moeite voor doet. Indien je opnieuw besluit een zakelijk mobiel abonnement bewust te verlengen, dan kan je wellicht opnieuw profiteren van alle scherpe deals en betaal je een bepaalde periode vaak minder.

SimOnlyCheck is de partner voor zakelijke mobiele abonnementen

De keuze voor een zakelijk mobiel abonnement verlengen valt misschien niet mee, maar ten opzichte van overstappen neemt het wel de nodige voordelen met zich mee. Voor alle personeelsleden kan je namelijk opnieuw profiteren van diverse kortingen waardoor de prijs een stuk lager kan uitpakken. Ook heb je geen aansluitkosten en is het mogelijk om voor iedereen hetzelfde nummer te behouden. Wat wil je nog meer dan tevreden medewerkers die geen klachten hebben over hun zakelijke mobiele abonnement?

Hopelijk zie jij ook de voordelen in om een zakelijk mobiel abonnement te verlengen, maar weet je nog niet zo goed waar je op moet letten. In dat geval is SimOnlyCheck de partner op het gebied van zakelijke mobiele abonnementen. Wij zijn een onafhankelijke partij en willen alleen de beste informatie bieden. Mocht je nog vragen hebben over alles omtrent een zakelijk mobiel abonnement verlengen, neem dan gerust contact met ons op.