Het grootste en bekendste netwerk KPN is al jaren een gevestigde naam binnen de telecomwereld. Al decennialang timmert de Nederlandse provider aan de weg met een breed scala aan diensten zoals internet en telefonie. De laatste jaren richt KPN zich voornamelijk op het aanbieden van mobiele telefoonabonnementen. Vooral de sim only abonnementen van KPN zijn erg in trek. Maar niet alleen sim only is erg gewild bij deze telecomprovider, ook richt KPN zich de laatste tijd op een andere markt met veel potentie, namelijk de zakelijke abonnementen. Als werkgever is het heel aantrekkelijk om een KPN zakelijk mobiel abonnement af te sluiten voor een werknemer. Veel mensen die al eerder een zakelijk telefoonabonnement van KPN hebben afgesloten, erkennen daar inmiddels al veel voordelen van. Welke zijn dat en wat kan je allemaal verwachten een een zakelijk mobiel abonnement van KPN?

Voordelen KPN zakelijk mobiel abonnement

Op het eerste gezicht lijkt een zakelijk mobiel abonnement van KPN veelal op die van sim only.  In feite zijn dezelfde voordelen van kracht, maar zijn de pijlen expliciet gericht op het zakelijk gebruik. Welke voordelen biedt een KPN zakelijk mobiel abonnement?

✓ Betrouwbaar en snel 4G netwerk
✓ Zorgeloos mobiel internetten en bellen
✓ Flexibele databundels voor iedere werknemer
✓ Korting bij afname van meerdere zakelijke mobiele abonnementen

Telecomprovider KPN

Iedereen die een mobiel abonnement tot zijn beschikking heeft kent KPN als provider. Dat zegt al voldoende en mogen ze dan ook worden gezien als grootste aanbieder van Nederland. KPN staat Koninklijke PTT van Nederland en richtten zich in de beginjaren voornamelijk op post en telegrafie. Pas toen ze in 1989 zelfstandig aan de slag gingen kwam ook telefonie als dienst erbij en sindsdien is KPN een gevestigde naam geworden. In de loop der jaren is KPN ook uitgeroepen tot grootste provider van Nederland. Onder haar bewind wordt er ook de ruimte geboden aan enkele andere grote sim only providers zoals Telfort en Simyo. Zij mogen zakelijke sim only abonnementen aanbieden die vallen onder het KPN netwerk.

Zakelijke mobiele abonnementen vergelijken van KPN

Het kiezen van het juiste telefoonabonnement is vaak een hele opgave, omdat het aanbod vaak gigantisch is. Op een gegeven zie je door de bomen het bos niet meer. En dat geldt ook voor de zakelijke mobiele abonnementen van KPN. Maar gelukkig hebben wij een vergelijker waarin de beste en aantrekkelijkste telefoonabonnementen op een rij worden gezet. In één oogopslag zie je alle zakelijke mobiele abonnementen van KPN met de bijbehorende prijzen en voorwaarden. Om tot een juiste keuze te komen is het noodzakelijk om prioriteiten te stellen. Vraag jezelf af waar je meer waarde aan hecht. Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn iedere maand? Of vind je het niet erg om wat meer te betalen voor de werknemers zodat ze het beste zakelijke mobiele abonnement tot hun beschikking hebben? Door keuzes te maken is het een stuk eenvoudiger om uiteindelijk een geschikt abonnement af te sluiten.

Onafhankelijk vergelijken bij SimOnlyCheck

De keuze is vaak reuze als het gaat om het kiezen van een mobiel abonnement en dat geldt ook voor de zakelijke abonnementen van KPN. Gelukkig kan je via onze vergelijker een overzicht zien van de beste aanbiedingen en voordeligste abonnementen. En het mooiste is nog dat dit onafhankelijk kan zonder een bepaald abonnement naar de voorgrond te treden. SimOnlyCheck is een onafhankelijke partij dat graag de beste aanbiedingen wilt tonen en daarmee de voordeligste zakelijke mobiele abonnementen van KPN wil laten zien aan jou. Bekijk de vergelijker en kies jouw favoriete abonnement!