Written by Donat Berisha

Youfone vergroot databundels

De sim only abonnementen van provider Youfone zijn recent aangepast. De belangrijkste wijziging is dat twee van de databundels vergroot zijn. Daarnaast betaalt men momenteel ook aansluitkosten bij het afsluiten van een Youfone sim only abonnement. Het nieuwe aanbod is al doorgevoerd. In dit artikel lees je meer over deze veranderingen.

Nieuwe sim only databundels van Youfone

Aan de databundels zijn twee wijzigingen gemaakt:

  • De oude 500 MB bundel is nu 1,5 GB geworden.
  • De oude 10 GB bundel is nu 20 GB geworden.

Het gaat hier om de kleinste (1,5 GB) en de grootste (20 GB) databundels van de aanbieder. Opvallend is dat de prijzen onveranderd zijn. Dit betekent dat je niet meer betaalt voor 1,5 GB of 20 GB als je voor 500 MB of 10 GB zou doen. Deze databundels zijn dus vergroot, maar ook voordeliger gemaakt.

Tarieven huidige bundels

Er zijn dus geen wijzigingen op het gebied van abonnementsprijzen. Wel zien de twee bundels er nu anders uit. Hieronder beschrijven we de prijzen van de nieuwe databundels in combinatie met 200 min/sms en in combinatie met onbeperkte minuten & sms’jes.

1,5 GB bundel:

  • 1,5 GB + 200 min/sms: €6,- p/m
  • 1,5 GB + Onbeperkt min/sms: 7,50 p/m

20 GB bundel:

  • 20 GB + 200 min/sms: €15,- p/m
  • 20 GB + Onbeperkt min/sms: 16,50 p/m

Deze prijzen zijn op basis van een tweejarig sim only abonnement. Voor een eenjarig of maandelijks opzegbaar abonnement betaal je respectievelijk €1,- of €2,- meer.

Aansluitkosten bij Youfone

Net zoals bij de meeste sim only providers, betaal je bij Youfone momenteel ook aansluitkosten bij het afsluiten van een nieuw sim only abonnement. Deze kosten bedragen eenmalig €10,-. Het maakt hierbij niet uit of je voor een tweejarig, eenjarig, of maandelijks opzegbare sim only kiest: het bedrag blijft €10,-.

Sim only van Youfone afsluiten?

Heb je interesse in de 1,5 GB of 20 GB databundels? Of wil je ook de andere bundels van Youfone zien? Youfone staat bekend als voordelige sim only aanbieder. Met deze wijziging van de bundels kom je nu zelfs nog wat voordeliger uit. Klik op de onderstaande knop om direct naar Youfone te gaan en het volledige aanbod van de provider te zien.

Meer over deze provider lees je op onze Youfone sim only pagina.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × een =