Written by Mo Maghsoudi

Youfone introduceert Sim Only Zakelijke Markt

Afgelopen week heeft provider Youfone veel veranderingen doorgevoerd. Sinds 1 augustus 2019 een aantal prijsverhogingen geweest voor vast breedband en televisie. Een andere verandering is de herlancering van sim only abonnementen voor de zakelijke markt. Deze nieuwe abonnementen zijn nu online af te sluiten.

Youfone Zakelijke abonnementen

Via de website is het nu mogelijk om een zakelijke sim only abonnement af te sluiten. De tarieven beginnen bij €8,- voor 300 belminuten en 1GB data. Dit kan verhoogd worden tot een maximum van onbeperkt aantal belminuten en 10GB data. Daarnaast zijn er nog een aantal toevoegingen waarvan er gebruik gemaakt kan worden, zoals Zakelijke klanten kunnen een contract afsluiten met een contractduur van één maand, 1 jaar of 2 jaar. De aansluitingskosten bedragen €15.(eenmalig – excl. BTW)

Abonnementsvormen

Youfone biedt twee abonnementsvormen aan: sim only en data only. Via de online module is het mogelijk om een maximum van 8 simkaarten te koppelen aan een zakelijk sim only abonnement. Om meer simkaarten te kunnen koppelen zullen huidige en toekomstige klanten contact moeten opnemen met de zakelijke klantenservice van Youfone.

Netwerk

Bij zakelijke abonnementen van Youfone wordt er gebruik gemaakt van het premium KPN-netwerk. Dit houdt in dat zakelijke klanten in Nederland bijna 97% 4G-dekking hebben, waardoor het mobiele bereik altijd goed is. De maximale internetsnelheid zal 256Mbits zijn. De hoogst haalbare snelheid op het KPN netwerk.

Belplafond

Naast Simpel heeft Youfone nu ook een dataplafond beschikbaar gesteld voor haar klanten. Deze dataplafond kan gemakkelijk geactiveerd worden via de MyYoufone applicatie om kosten buiten de bundel om te voorkomen. Wanneer de volledige bundel is verbruikt, betalen klanten per MB, waarbij verbruik wordt afgerond op 100KB.

Bestelmodule compleet

Youfone heeft laten weten dat zij alle zakelijke abonnementen al op de website hadden staan. Wegens onderhoud op de website was de bestelmodule afwezig. Deze bestelmodule is nu compleet, waardoor de abonnementen online verkrijgbaar zijn. De tarieven beginnen bij €8,- voor 300 belminuten en 1GB data. Via de online module is het mogelijk om een maximum van 8 simkaarten te koppelen aan een zakelijk abonnement. Om meer simkaarten te kunnen koppelen zullen huidige en toekomstige klanten contact moeten opnemen met de zakelijke klantenservice van Youfone.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × twee =