Written by medewerker

Youfone sim only met 4GB data naar 5GB

Youfone sim only aanbod is vanaf heden met databundels van 1GB, 5GB, 7GB en 10GB data. Youfone stoot daarmee het oude sim only abonnement met 4GB data af. Bestaande en nieuwe klanten kunnen vanaf heden genieten van 1GB extra. Lees dit artikel als je wilt weten wat het nieuwe Youfone abonnement inhoud.

Youfone sim only abonnement met 4GB-data afgesloten?

Youfone sim only abonnementen met 4GB (bestelling na 1 oktober) worden zonder bijkomende kosten overgezet naar de bundel met 5GB data. Je hoeft hier dus niet voor te doen, maar krijgt wel 1GB extra aan data. Daarnaast blijf je gewoon hetzelfde maandelijkse bedrag betalen zoals je dat gewend bent.

Youfone sim only: Verandering

Het sim only aanbod van Youfone heeft dus geen drastische verandering doorgemaakt. Het gaat enkel om een verhoging van het sim only abonnement van 4GB naar 5GB. De verhoging heeft ook geen gevolgen voor de prijs en ook niet voor de snelheid van het internet. Vind je dit aantrekkelijk vergelijk dan snel alle Youfone sim only abonnementen met elkaar en bepaal welke abonnement het best bij jou past.

Voordelen van Youfone sim only

Een sim only abonnement van Youfone is zeer aantrekkelijk. Zo kun je gemakkelijk zelf het sim only abonnement samenstellen. Ook kun je bij Youfone kiezen voor onbeperkt bellen en sms’en. Je geniet van het betrouwbare netwerk van KPN. Daarnaast heeft Youfone een eigen app waar je eenvoudig kunt inzien wat je maandelijks verbruikt en welke kosten je maandelijks maakt.

Reden van verhoging

Youfone heeft niet laten weten waarom sim only abonnementen met 4GB data verhoogt naar 5GB. Het is mogelijk dat het gekeken heeft naar concurrenten. Dat het wat terug wilt doen voor zijn klanten of dat het positieve reclame is voor Youfone zelf. Waardoor het aantrekkelijk is om bij Youfone te blijven of om bij Youfone een abonnement af te sluiten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =