Written by Donat Berisha

Youfone komt met nieuwe Slimme Keuze Deals

Sim only provider Youfone heeft onlangs nieuwe Slimme Keuze Deals geïntroduceerd. Dit is niet de eerste keer dat deze naam wordt gebruikt. Zo waren er in april ook Slimme Keuze Deals. De voordelen en actievoorwaarden zijn nu echter wel anders. Zo ontvang je met deze nieuwe actie tijdelijk korting en betaal je geen aansluitkosten. Lees verder voor meer informatie over de aanbieding!

Nieuwe Slimme Keuze Deals van Youfone

Het is dus niet de eerste keer dat aanbieder Youfone Slimme Keuze Deals introduceert. Wel ziet de sim only actie er nu anders uit. Nieuwe klanten ontvangen de volgende voordelen:

  • Eerste 3 maanden 50% korting op de 6 GB of 10 GB bundel.
  • Geen aansluitkosten ter waarde van €9,99.

Naast het besparen op aansluitkosten, betaal je als nieuwe klant de eerste drie maanden van je abonnement dus slechts 50% van het totaalbedrag. Let er wel op dat je hiervoor een 6 GB bundel of 10 GB bundel dient te kiezen. De overige bundels (1 GB, 2 GB, en 20 GB) zijn voor nieuwe klanten uitgesloten van deze kortingsactie. Het tweede voordeel, gratis aansluitkosten, geldt wel voor alle bundels.

Waar de €0,- aansluitkosten voor alle contractduren geldt, is de korting alleen mogelijk op abonnementen met een contractduur van 1 jaar of 2 jaar.

Aanbieding voor bestaande klanten

Niet alleen nieuwe klanten kunnen gebruik maken van deze Youfone actie. Ook bestaande klanten kunnen profiteren. Sterker nog, bestaande klanten krijgen ook op de 20 GB bundel 3 maanden lang 50% korting wanneer ze verlengen. Verder zijn er voor hen ook geen aansluitkosten.

Tarieven afgeprijsde bundels

De eerste drie maanden zijn bepaalde bundels dus afgeprijsd (6 GB & 10 GB bundels voor nieuwe klanten, 6 GB, 10 GB & 20 GB bundels voor bestaande klanten). Hieronder zijn deze afgeprijsde tarieven te zien in combinatie met 200 belminuten/sms’jes:

  • 6 GB + 200 min/sms: €4,75 (na 3 maanden €9,50)
  • 10 GB + 200 min/sms: €5,75 (na 3 maanden €11,50
  • 20 GB + 200 min/sms: €8,50 (alleen voor bestaande klanten, na 3 maanden €17,-)

Dit zijn de tarieven voor een 2-jarig abonnement.

Youfone abonnement afsluiten

Ben je nog op zoek naar een nieuwe sim only? Dan kan dit het juiste moment zijn om toe te slaan. Klik op de knop in onderstaande tabel om direct een Youfone sim only abonnement af te sluiten. Kies voor de 6 GB bundel of 10 GB bundel (als nieuwe klant) om gebruik te maken van de korting en te besparen op aansluitkosten!

Het is momenteel niet bekend tot wanneer de actie loopt.


In mei zijn er meerdere goede sim only deals van verschillende providers. Ben je benieuwd naar andere scherpe sim only aanbiedingen van deze maand? Bekijk dan ons artikel over de beste sim only deals van mei 2022!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf × vijf =