Written by SimonlyCheck

Welke sim only providers zijn maandelijks opzegbaar?

Bij het afsluiten van een sim only abonnement kun je er voor kiezen een contract af te sluiten welke je maandelijks op kan zeggen. Deze nieuwe maandelijks opzegbare abonnementen spelen in op de vraag van de consument. Veel mensen willen WEL gebruik maken van alle voordelen zoals voordeliger bellen, internetten en extra diensten maar NIET vast zitten aan een abonnement van 2 of 1 jaar. Zo geniet je dus wel van de voordelen van een sim only abonnement en zit je niet vast aan een lang contract. Op deze manier heb je alle vrijheid en kan je zelf bepalen wanneer je jouw abonnement stopzet of overstapt. Ook handig als je onverwachts even krap bij kas zit. Je kunt je abonnement dan snel stopzetten en deze kostenpost tijdelijk besparen. Erg handig, echter moet je er in de praktijk wel rekening mee houden dat dergelijke abonnementen wel iets duurdere maandkosten of eenmalige aansluitingskosten met zich mee kunnen brengen. Let hier bij het afsluiten van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement op en vergelijk ook de verschillende providers met elkaar.

Keuze uit maandelijks opzegbare abonnementen

Momenteel zijn er al een aantal providers waar je een maandelijks opzegbaar sim only abonnement af kunt sluiten. Hieronder geven we je een overzicht van de huidige stand van zaken als het gaat om dit soort abonnementen.

Sim only abonnementen met maandelijkse opzegtermijn zijn af te sluiten bij:

• Tele2
• Simyo
• Vodafone
• Ben
• Robin Mobile

Wil je naast de optie om elke maand op te kunnen zeggen wel onbeperkt kunnen bellen en gebruik maken van ruime internetbundels. Dan raden we je aan deze aanbieders goed te vergelijken. Er zit namelijk behoorlijk wat verschil tussen prijs en bundelaanbod. Zo kun je bij Tele2 en Simyo voor een redelijk voordelig maandbedrag onbeperkt bellen en zijn doorgaans de internetbundels meer dan genoeg. Vodafone biedt vaak nog grotere internetbundels, wat natuurlijk erg handig is als je een enorme grootverbruiker bent. Robin Mobile staat bekend om hun alles onbeperkt abonnementen waarmee je dus zorgeloos onbeperkt kunt bellen, internetten en sms’en. Ideaal als je geen enkel omkijken wilt hebben als het gaat om jouw verbruik en tegen een vast maandbedrag alles binnen handbereik wilt hebben.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twaalf + twaalf =