Written by SimonlyCheck

Welke sim only abonnementen zijn maandelijks opzegbaar?

Er is tegenwoordig veel keuze vrijheid als het gaat om abonnementen. Zo ook de sim only abonnementen. Je kunt vaak tot in detail aangeven wat je nodig hebt en een filter zoekt hier een perfect aansluitend abonnement bij. Dit dan natuurlijk ook tegen de beste prijs. Het is inmiddels een trend ook te kunnen kiezen voor een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Hiermee kun je elke maand je abonnement stopzetten en overstappen naar een andere provider. Dit geeft natuurlijk enorm veel vrijheid als je wellicht een provider wilt proberen. Of als je gewoon de vrijheid wilt hebben om direct te kunnen verkassen naar een andere provider. Toch zitten er ook enkele nadelen aan verbonden. Zo zijn ze meestal iets tot een stuk duurder dan andere abonnementen. Hieronder lees je meer over een maandelijks opzegbaar sim only abonnement en hoe je deze het beste kan afsluiten.

Welke providers bieden maandelijks opzegbaar sim only abonnementen?

Er zijn verschillende providers die een maandelijks opzegbaar sim only abonnement aanbieden. Zo heeft Tele2 abonnementen die je elke maand op kan zeggen tegen redelijk prijzen. Tele2 is verder ook een hele goede provider. Bij Ben kan je ook kiezen voor een maandabonnement. Verder heeft de alles onbeperkt aanbieder Robin Mobile ook abonnementen van 1 maand. Het voordeel van deze provider is dat je alles onbeperkt abonnementen hebt. Hiermee kan je dus onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Dit maand abonnement kan handig zijn als je het onbeperkt abonnement van Robin Mobile (overigens op het betrouwbare netwerk van KPN) eens wilt uitproberen.

Hieronder een overzicht van providers die maandabonnementen aanbieden:

• Ben
• Tele 2
• Vodafone
• Robin Mobile
• Simyo

De voordelen van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement

De voordelen van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement zijn dat je eigenlijk nergens aan gebonden bent. Je kan nu een sim only abonnement afsluiten en volgende maand weer bij een ander zitten. Ook heeft het als voordeel dat wanneer je even in de financiële problemen raakt je abonnement per direct kan stopzetten. Zo zit je niet 1 of 2 jaar vast aan kosten die je op dat moment niet kan gebruiken. Verder kun je ook snel verschillende providers uitproberen als dit je doel is.

Gemiddeld iets duurder dan 1 of 2 jarige abonnementen

Er zitten echter ook nadelen aan het afsluiten van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Dit zijn onder meer namelijk de kosten per maand. Je betaald vaak een stuk meer dan dat je voor een 1 of 2 jarig abonnement per maand betaald. Logisch ook, want je krijgt als klant van en langer contract gewoon veel meer korting. En meestal weet je toch wel wat voor abonnement je wilt afsluiten. Ook kunnen er hoge afsluit kosten worden gerekend die kunnen oplopen tot en met 30,- euro. Dit betekent dus sowieso alweer 1 of 2 maanden abonnementskosten die je betaald. Let hier dus goed op als je een sim only abonnement gaat afsluiten dat maandelijks opzegbaar is.

Zoekfilter voor maandelijks opzegbaar sim only abonnement

Op onze website kan je ook zoeken naar een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Je doet dat heel simpel door op de homepage bij de filter te kiezen bij “Abonnementduur” voor 1 maand. Je krijgt dan een overzicht van alle providers die een maandabonnement aanbieden. Er verschijnt een overzicht van alle beste aanbiedingen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee × 4 =