Written by SimonlyCheck

Welke provider heeft het beste 4G netwerk?

Wanner je veel gebruik maakt van mobiel internet en optimaal gebruik wilt maken van het snelle 4G netwerk is het natuurlijk belangrijk te kijken naar welke provider het beste 4G netwerk heeft. KPN, Vodafone en T-Mobile bieden allemaal 4G aan en je kunt dan bij het afsluiten van een abonnement ervan uitgaan dat je hier standaard gebruik van kunt maken. Toch zit er nog wel wat verschil in het 4G internet dat deze providers aanbieden. Lees hieronder meer over de bevindingen m.b.t. 4G internet en welke provider er met deze internet verbinding het beste uit de test komt.

Het beste 4G netwerk

Als we kijken naar de verschillende providers kunnen we heel snel aan de hand van dekkingskaarten zien welke er landelijke dekking bieden. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk welke snelheden er worden behaald (download en upload) als het gaat om je 4G internet. Verder kunnen ontwikkelingen, aankondigingen en beloftes het verhaal afmaken als het gaat om de keuze voor een bepaalde provider m.b.t. 4G. Als we alles bij elkaar op tellen dan kunnen we vaststellen dat de provider met, wellicht opvallend, het beste 4G internet T-Mobile is! Dit opvallende heeft te maken met het feit dat T-Mobile het grote KPN en Vodafone in heeft weten te halen als het gaat om landelijke dekking en nu ook nog eens het snelste internet te bieden heeft. Met een flink verschil in de snelheid en een landelijke dekking kun je er dus bij T-Mobile van op aan dat je bij hun van de beste 4G internet verbinding geniet.

T-Mobile ook als beste uit de test!

T-Mobile heeft dus momenteel het beste 4G internet. Gebruik je veel Mb’s en is 4G een belangrijke factor voor je dan kan het dus zijn dat je kiest voor het netwerk van T-Mobile. Dit is natuurlijk wel altijd een momentopname en dit kan met de supersnelle ontwikkelingen ook zo weer veranderen. Zorg er dus voor dat je altijd vergelijkt en op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes.

Naast het feit dat T-Mobile dus nu als beste uit de test komt als het gaat om het 4G netwerk, zijn ze ook uitgeroepen tot beste provider. Door middel van een uitgebreid onderzoek komt T-Mobile als beste provider naar voren als het gaat om bellen, internetten en dekking.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × 2 =