Written by Dennis Vlaar

Wat is een sim only abonnement?

Sim only abonnementen zijn in de afgelopen jaren heel populair geworden. Toch is het voor veel mensen nog onduidelijk wat een sim only abonnement is. In dit artikel leggen we je haarfijn uit wat een sim only abonnement is en waarom deze zo populair is. Lees dus verder!

Sim only betekenis

Op de vraag: Wat is een sim only abonnement? Is dit in het kort het antwoord:
Een sim only abonnement is een los abonnement waarbij geen toestel wordt verkocht. Het abonnement staat op een simkaart, die in je telefoon past. Met een sim only abonnement is het mogelijk om te bellen, sms’en en internetten.

Voordelen van sim only

Sim only abonnementen hebben veel voordelen. Dat is ook de reden dat ze zo populair zijn geworden de laatste jaren! De voordelen van een sim only abonnement op een rijtje:

  • Voordeliger dan een abonnement met telefoon.
  • Je kunt je eigen toestel langer gebruiken.
  • Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
  • Je kunt de grootte van je abonnement bijstellen.

Nadelen van sim only

Natuurlijk hebben sim only abonnementen ook nadelen. Hieronder hebben we de nadelen van sim only abonnementen op een rijtje gezet:

  • Je moet bij een sim only je eigen toestel regelen. Bij een abonnement met toestel, kun je kleine korting krijgen en betaal je per maand voor je toestel. Nu moet je het toestel in 1 keer betalen.
  • Als je buiten je bundel treedt, kunnen de kosten hoog oplopen. Je moet dus goed in de gaten houden of je niet over je bundel gaat.

Voor wie is een sim only abonnement geschikt

Ben je al in het bezit van een telefoon en wil je voordelig bereikbaar zijn? Dan is een sim only abonnement iets voor jou. Ook als je nog geen telefoon hebt, is een sim only abonnement voordelig. In bijna elk geval is een sim only abonnement de voordeligste optie. Je kunt zelf bepalen hoeveel belminuten, sms’jes en data je nodig hebt.

Sim only abonnement vergelijken

Nu je antwoord hebt op de vraag: Wat is een sim only abonnement? Wil je misschien een sim only abonnement afsluiten. Het is aangeraden om een sim only vergelijker te gebruiken. Het aanbod van sim only abonnementen is namelijk enorm groot. Hieronder zie je onze onafhankelijke sim only vergelijker. Door de balken te schuiven, kun je de grootte van het sim only abonnement veranderen. Wil je meteen een sim only abonnement afsluiten? Dat kan via de bestelknop!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 14 =