Written by Michelle Nannings

Voordeligste sim only

De mogelijkheden met sim only zijn eindeloos! Of je nou veel of weinig van het internet gebruik maakt, je kan dit aanpassen aan je eigen wensen. Ben jij een echt beller? Kies dan voor veel belminuten, of kies voor een abonnement waarbij je onbeperkt kan bellen. Je kan zelfs al kiezen of je gebruik wilt maken van 4G, of al kiest voor 5G. Met het uitkiezen van jouw voordeligste sim only abonnement kan je zelf je wensen aangeven welke het beste passen bij jouw situatie!

Wat houdt de voordeligste sim only in?

Wat voor de één voordelig is kan voor de andere helemaal niet voordelig zijn. Sommige mensen vinden het voordelig om een groot databundel te bezitten zodat ze ook kunnen bellen via het internet, waardoor ze bijna geen belminuten hoeven te bezitten. Waarbij de andere het juist in evenwicht wilt houden en zowel over genoeg belminuten als databundel wilt beschikken. Het vergelijken van verschillende sim only aanieders en abonnementen doe je op deze pagina. Dit is zo gedaan, en is erg gemakkelijk! Hierdoor heb je gelijk een overzicht over of het nou goedkoper kan, of in jouw opzicht beter geschikt is voor jou. Benieuwd naar de top 5 sim only deals? Deze zijn hieronder te vinden!

Top 5 Voordeligste sim only abonnementen

Om je een handje te helpen hebben we hierbij de top 5 sim only deals opgesteld! Deze deals zijn bij verschillende providers, en bevatten allemaal een ander pakket. Check hieronder de verschillende mogelijkheden en kijk voor jezelf of jouw deal hiertussen zit! Vervolgens sluit je eenvoudig een abonnement af door op de bestelknop te klikken.

1) Lebara
Onbeperkt min / sms + 5 GB = €5,-
Bestellen
2) Tele2
200 min / sms + 10 GB= €14,-
Bestellen
3) Budget Mobiel
Onbeperkt min / sms + Onbeperkt data = €20,-
Bestellen
4) Youfone
200 min / sms + 1 GB= €6,50
Bestellen
5) BEN Sim Only
200 min / sms + 3,5 GB= €8,50
Bestellen

Goedkope sim only abonnementen

Goedkoop en voordelig gaan vaak hand in hand. Velen die op zoek zijn naar de voordeligste sim only abonnementen, hebben eigenlijk interesse in goedkope abonnementen. Dat is ook logisch, want als je op zoek bent naar een voordelig abonnement wil je eigenlijk zo goedkoop mogelijk uitkomen voor een zo groot mogelijke bundel. Wij hebben een pagina met de goedkoopste sim only abonnementen, welke hier te vinden is. Bekijk die pagina voor alle informatie over goedkope sim only’s en om direct de goedkoopste abonnementen te vergelijken!

Welk abonnement past bij mij?

Is jouw werksituatie veranderd door Covid-19, heb je een nieuw functie of baan, of misschien ben je gewoon toe aan een ander abonnement? Door je huidige situatie in kaart te brengen met betrekking tot bijvoorbeeld data of belminuten, kan je bedenken wat je graag nog zou willen, of waar je juist tevreden over bent. Maar waar kan je op letten als je je sim only abonnement gaat vergelijken, en hoe kom ik tot de conclusie wat de voordeligste sim only is voor mij? Bekijk hieronder de aandachtspunten en trek je eigen conclusie:

✓ Hoeveel minuten bel ik per maand? Dekt mijn huidige abonnement dit?
✓ Stuur ik eigenlijk nog SMS berichten per maand?
✓ Hoeveel MB data internet gebruik ik per maand? Heb ik hier genoeg aan of moet ik steeds data bijkopen gedurende de maand?
✓ Hoeveel wil ik in totaal maandelijks uitgeven voor mijn abonnement?
✓ Wil ik gebruik maken van 4G, of ga ik al voor 5G?
✓ Wil ik gebruik maken van een 1-jarige, 2-jarige of maandelijks opzegbaar abonnement?

Misschien kom je tot de conclusie dat je eigenlijk voornamelijk gebruik maakt van data, en dat dit momenteel het meest belangrijke is voor jouw situatie. Check de volgende alinea om up-to-date te zijn over wat een sim only met internet inhoudt!

Voordeligste sim only met internet

Ben jij een persoon wie graag urenlang surft op het internet? Veel van het internet gebruik maakt door je werk, school of andere omstandigheden? Dan kan je beter een sim only met internet afsluiten, want hierbij betaal je alleen voor het internetgebruik. Hierdoor bespaar je op kosten! Waarom betalen voor iets terwijl je er toch eigenlijk geen gebruik van maakt? Bellen doen we tegenwoordig vaak via de apps die deze mogelijkheid ondersteunen, dus het beschikken over belminuten is eigenlijk overbodig geworden. Niet alle providers bieden dit abonnement aan, maar sommige providers wel. Benieuwd naar welke? Check dit hier!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − drie =