Written by SimonlyCheck

Voordelig Sim Only Abonnement kiezen?

Sim only abonnementen zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Het kan daarom lastig zijn om een voordelig sim only abonnement uit te kiezen. Om je te helpen behandelen wij in deze blog: welke kosten je maakt of er verborgen kosten en hoe je het sim only aanbod met elkaar kunt vergelijken. Kortom, wil je weten hoe je voordelig een sim only kiest? Lees dan deze blog!

Bestel een voordelig sim only abonnement

Nadat je bepaald hebt waaraan je sim only aan moet voldoen kun je overgaan tot het bestellen de sim only die voor jou het voordeligst is. In de onderstaande tabel schuif en voer je in aan welke voorwaarden de sim aan moet voldoen. Vervolgens zie je in een oogopslag welke sim onlys voor jou zijn geselecteerd. Daarna bestel je gemakkelijk en snel de voordeligste sim only.

Wat voor Sim only heb je nodig?

Om een voordelig sim only abonnement af te sluiten moet je allereerste bepalen wat je qua inhoud van het abonnement nodig hebt. Als je niet weet wat je nodig hebt, kun je niet bepalen wat voor jou voordelig is. De kans bestaat dan dat je een sim only afsluit waarbij de bundel te groot of te klein is. Maak dus eerst een inschatting van wat je maandelijks aan bellen, sms’en en internet verbruikt.

Hoe kies je een voordelig sim only abonnement?

Sim only abonnementen kunnen verschillende kosten hebben. Natuurlijk bestaande uit een maandelijks bedrag per maand. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door de grootte van het abonnement. Hoe meer data, belminuten of sms het abonnement bevat hoe hoger de kosten per maand worden. Sommige providers hanteren naast een maandelijks bedrag ook eenmalige kosten vooraf. De prijs daarvan varieert, maar ligt ongeveer tussen de € 10,- en € 25,-.

Combineren voor Korting of Extra’s

Het kan voordelig zijn om ook te bekijken van welk netwerk je gebruik gaat maken. In Nederland zijn er 3 netwerken waar alle providers hun diensten op aanbieden. Dit zijn de netwerken van KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo. Afhankelijk van je keuze van sim only provider kun je een maandelijkse korting krijgen of extra’s in de vorm van extra data. Het kan dus lonen om als je een voorkeur van provider hebt om na te gaan of je dit kunt combineren.

Voordeligste Sim Only

De voordeligste sim only afsluiten is dus compleet afhankelijk van wat jij in je abonnement nodig hebt. Daarom raden wij aan voordat je een sim only gaat aanschaffen te bedenken hoe een gemiddelde maand qua bellen, internet en sms’en eruit ziet. Je kunt die dan invullen in de tabel op deze pagina. Daarna komen automatisch de providers naar voren die het meest geschikt zijn voor jou.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − vijftien =