Written by Donat Berisha

Voordelig sim only abonnement met internet

Wanneer men op zoek is naar een nieuw sim only abonnement, zijn prijs en de aanwezigheid van internet zeer belangrijke factoren. Een abonnement moet natuurlijk een beetje goedkoop zijn en daarnaast wil je gebruik kunnen maken van het internet. Heb je interesse in een dergelijk abonnement? Lees hier dan meer over een voordelig sim only abonnement met internet en bestel direct.

Voordelig sim only abonnement met internet afsluiten?

Wil jij direct een geschikt abonnement afsluiten? Bekijk hieronder de top 5 meest voordelige sim only abonnementen met internet. Wil je meer informatie over een abonnement of wil je direct afsluiten, klik dan op een van de bestelknoppen.

1) Youfone
200 min / sms + 1 GB= €6,-
Bestellen
2) Lebara
150 min & 150 sms + 2 GB = €7,50,-
Bestellen
3) Hollandsnieuwe
1000 min / sms / MB = €7,50,-
Bestellen
4) BEN Sim Only
200 min / sms + 2,5 GB= €8,-
Bestellen
5) Youfone
Onbeperkt min / sms + 1 GB= €8,-
Bestellen

Goedkoper uitkomen bij sim only abonnementen met internet?

Natuurlijk is het fijn als je zo goedkoop mogelijk kunt uitkomen. Gebruik daarvoor onderstaande tips:

  • Bepaal hoeveel data je in je sim only abonnement wilt. Voor een abonnement met minder data betaal je maandelijks natuurlijk ook minder. Wel is het verstandig als de data die je kiest echt bij je verbruik past. Kies niet voor te veel data, want dan kom je onnodig duurder uit.
  • Bepaal daarnaast hoeveel belminuten en sms’jes je in jouw abonnement wilt. Ook hier geldt dat je in de meeste gevallen minder betaalt als je voor minder belminuten en sms’jes kiest. Bel en sms je niet zoveel of gebruik je alternatieven zoals Whatsapp? Dan kun je voor een kleinere bundel kiezen en goedkoper uitkomen.
  • Een langere contractduur betekent vaak een goedkoper sim only abonnement. Over het algemeen zijn sim only’s met een contractduur van twee jaar het goedkoopst.

Meer over de goedkoopste sim only’s lezen? Dat kan op onze pagina over de goedkoopste sim only abonnementen.

Welke sim only providers zijn het voordeligst?

Over het algemeen geldt dat de virtuele providers het meest voordelig zijn. Dat komt doordat ze virtueel opereren en daardoor minder kosten hebben dan providers met een eigen netwerk. Virtuele providers worden ook wel MVNO’s genoemd. In onze lijst met de top 5 voordelige sim only abonnementen met internet die je hierboven kunt zien zijn alle aanbieders dan ook virtuele providers. Deze maken gebruik van het netwerk van providers die een eigen netwerk hebben.

Voordelige sim only’s met onbeperkt internet?

Indien je graag onbeperkt internet wilt, zullen de maandelijkse tarieven van sim only abonnementen wat hoger liggen. Internet is namelijk een belangrijke factor van de prijs van abonnementen.

Bekijk onze pagina over sim only abonnementen met onbeperkt internet voor een direct overzicht van de voordeligste sim only’s met onbeperkt data.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twintig − 5 =