Written by Dennis Vlaar

Voordelen sim only 1 jaar abonnement

Ben je op zoek naar een sim only abonnement en twijfel je voor hoe lang je een abonnement wilt afsluiten? In dit artikel bespreken we de voordelen van een 1-jarig sim only abonnement. Lees dus verder!

Voordelen sim only 1 jaar abonnement

Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een abonnement van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar. Hieronder benoemen we de voordelen die een sim only 1 jaar abonnement biedt:

  • Het is flexibeler dan een 2 jarig sim only abonnement.
  • Het is goedkoper dan een 1 maand sim only abonnement.
  • Je kunt elk jaar gebruik maken van kortingen die providers geven aan nieuwe klanten.

Waarom een sim only 1 jaar abonnement?

Als je niet vast wilt zitten voor lange tijd aan een abonnement dan is een sim only 1 jaar abonnement een goede keuze voor jou. Meestal betaal je voor een 1-jarig abonnement ongeveer 1 euro per maand meer dan bij een 2-jarig sim only abonnement. Over een periode van 1 jaar ben je dan bij een 1-jarig abonnement ongeveer €12 meer kwijt.

Vaker gebruik maken van aanbiedingen

Bij een 1 jarig sim only abonnement kun je na het jaar weer kiezen voor een nieuw sim only abonnement. Bij veel providers zijn er leuke aanbiedingen voor nieuwe klanten. Als je een 1 jarig abonnement hebt kun je dus 2 keer zo veel gebruik maken van die aanbiedingen! Daarnaast zijn simonly abonnementen in de loop van de jaren flink in prijs verlaagt, dit komt door de grote concurrentie op de sim only markt. Als de sim only prijzen dalen kun je daar alleen van profiteren als je niet vastzit aan een lang contract.

Sim only 1 jaar abonnement vergelijken

Hieronder in de vergelijker kun je alle aanbieders van 1-jarige sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Bepaalt hoeveel data, belminuten en sms’jes wilt en vergelijk de providers met elkaar. Wil je meteen een sim only abonnement afsluiten? Dat kan via de ‘bekijk’ knop!

Is dit artikel waardevol?
Laat het ons weten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zestien + zeven =