Written by Donat Berisha

Voicemail van T-Mobile klanten wordt vernieuwd

Het voicemailsysteem van T-Mobile voor mobiele klanten moet worden vernieuwd. Eind maart 2021 zal bij T-Mobile deze ‘migratie’ plaatsvinden en in dezelfde week is het al niet meer mogelijk voor klanten om hun instellingen te wijzigen. T-Mobile heeft begin maart alle klanten geïnformeerd over de wijziging in het voicemailsysteem.

Oude berichten bewaren

Wanneer de omzetting precies gaat plaatsvinden is nog niet bekend. Wanneer dit bekend wordt zal dit nieuws individueel worden geïnformeerd aan de T-Mobile klanten. Het bewaren van oudere berichten gaat door de omzetting niet meer mogelijk zijn. T-Mobile adviseert klanten daarom ook om berichten die zij willen luisteren en behouden deze week af te spelen op een speaker en deze met een ander apparaat op te nemen. Op deze manier blijven de oude voicemails bewaard en gaan ze niet verloren tijdens de migratie.

Nieuw wachtwoord

Na de overgang zullen de klanten gevraagd worden om nieuwe wachtwoorden aan te maken om de overgang op het nieuwe systeem te bevestigen. Deze wachtwoorden zullen aan strengere eisen moeten gaan voldoen dan de wachtwoorden op het voorgaande systeem.

Andere apps

Voor andere apps van T-Mobile waaronder de Mitel Telep app, Business Hosted Voice app, T-Mobile Essential app of de Mobile Connect app zijn de wijzigingen niet van toepassing. De wijziging is alleen voor mobiele gebruikers en voor de gebruikers van deze apps gaat er niets veranderen in het voicemail systeem.

Wat moet je doen als T-Mobile klant?

De migratie naar het nieuwe voicemailsysteem zal automatisch gebeuren. Hier hoef je niets voor te doen. Wel zal je door T-Mobile gevraagd worden om een nieuw wachtwoord aan te maken, waarvoor strengere eisen gelden. Heb je dus een T-Mobile sim only, dan kun je een bericht van T-Mobile verwachten.

Verder is het belangrijk om te controleren of je belangrijke voicemailberichten hebt die je graag zou willen bewaren. Doe dit op tijd, want anders raak je de berichten kwijt. Het bewaren doe je door de berichten met een ander apparaat op te nemen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × vijf =