Written by Dennis Vlaar

Vodafone gaat onbeperkt data sim only aanbieden

Naast Budget Mobiel, Tele2, T-mobile en KPN komt ook Vodafone met onbeperkt data op een sim only abonnement. Vodafone laat weten het abonnement in maart beschikbaar te stellen. Vodafone komt tegelijkertijd met 5G abonnementen. In deze blog leggen we je uit wat het abonnement inhoudt, en kun je onbeperkt data abonnementen vergelijken!

Wat weten we van het abonnement?

Er is nog niet heel veel bekend van het abonnement. Vodafone heeft zich nog niet uitgelaten over de prijs van het onbeperkt data abonnement. Wel is er bekend dat Vodafone gebruik gaat maken van een 5 GB datalimiet per dag. Deze kunnen klanten gratis opwaarderen met een sms.

5G ready abonnementen

Vodafone komt in maart ook met 5G ready abonnementen. Deze abonnementen zijn voor mensen die als eerste gebruik willen gaan maken van het supersnelle netwerk. De veiling voor de frequenties vinden in juni plaats. Daarna kunnen de providers beginnen met het opzetten van een netwerk. De klanten die een 5G ready abonnement afsluiten krijgen gratis toegang tot het netwerk op het moment dat het beschikbaar komt.

Vergelijk andere onbeperkt data abonnementen

Momenteel zijn er 4 verschillende aanbieders van onbeperkt data abonnementen. Ben je toevallig op zoek naar een onbeperkt data abonnement? Gebruik dan de onderstaande vergelijker om te kijken welk abonnement het best bij jou past! Pas hiervoor de filters aan je kunt meteen zien welke providers geschikt zijn.

Goedkoopste provider

Budget Mobiel is de goedkoopste aanbieder van onbeperkt data, dat merk je dan wel terug in de snelheid van het internet. Daarna komt Tele2 met een abonnement voor €25, gevolgd door T-mobile met €35 en KPN met €37,50. Wij verwachten dat Vodafone rond dezelfde prijs als T-mobile en KPN gaan zitten. Vodafone biedt namelijk momenteel al een abonnement aan met maarliefst 40 GB voor €35.

Wat vind jij van de onbeperkt data abonnementen?
Laat je reactie achter!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 13 =