Written by Dennis Vlaar

Vodafone aanbieding sim only

Als je op zoek gaat naar een sim only abonnement, dan word je overspoeld met het aanbod dat er is. Om je te helpen, bespreken we in dit artikel de Vodafone sim only aanbieding die nu loopt. Daarnaast helpen we je met sim only abonnementen vergelijken, zodat jij het beste sim only abonnement kan uitkiezen!

Vodafone aanbieding sim only

Bij Vodafone loopt er momenteel een sim only aanbieding waarbij je extra korting krijgt als je internet van Ziggo thuis afneemt. Ziggo en Vodafone werken samen en hebben daarom deze sim only aanbieding in het leven geroepen. Als je internet afneemt bij Ziggo en een sim only abonnement bij Vodafone, dan krijg je de volgende aanbiedingen:

  • Dubbele data op je sim only abonnement.
  • €2,50 korting per maand op je sim only abonnement.
  • Een extra tv pakket bij je Ziggo abonnement.
  • Een veilig online pakket bij je Ziggo abonnement

Door deze actie worden de sim only abonnementen van Vodafone een stuk goedkoper. Een abonnement met 20GB data en onbeperkt bellen kost normaal €31. Met deze Vodafone sim only aanbieding kost 20GB data met onbeperkt bellen nog maar €22.

Vodafone aanbieding sim only vergelijken

Het aanbod van sim only abonnementen is immens groot. Er zijn daarom ook altijd wel ergens aanbiedingen, dit maakt het soms moeilijk om het beste sim only abonnement te vinden. Wij helpen je graag met onze onafhankelijke sim only vergelijker.

Vodafone aanbieding sim only aanschaffen

Met de vergelijker kun je alle providers met elkaar vergelijken, maar je kunt ook alle sim only abonnementen van 1 provider met elkaar vergelijken, zoals Vodafone. Bekijk in de onderstaande vergelijker welk Vodafone sim only aanbieding het beste bij jou past. Je kunt meteen een abonnement afsluiten door op de bestelknop te drukken!

Voor wie is deze Vodafone aanbieding sim only geschikt

Vodafone is onder de sim only aanbieders een van de duurdere providers. Zonder de aanbieding betaal je voor 1GB data en 150 belminuten al €12,50 per maand. De Vodafone sim only aanbieding zorgt er wel voor dat de sim only abonnementen een stuk voordeliger worden. Met de aanbieding heb je 2GB data en 150 belminuten voor €10 per maand. Nu worden de sim only abonnementen dus voor veel meer mensen aantrekkelijk. De kwaliteit van het netwerk van Vodafone is uitstekend en de grote abonnementen bij Vodafone zijn 5G ready. Deze Vodafone sim only aanbieding is dus geschikt voor mensen die graag gebruik willen maken van een goed netwerk en er een eerlijke prijs voor willen betalen.

Wanneer kom ik in aanmerking voor deze Vodafone sim only aanbieding

Om in aanmerking te komen voor deze Vodafone sim only aanbieding moet je internet van Ziggo afnemen. Op het moment dat je geen klant meer bent bij Ziggo, wordt de aanbieding ook stopgezet.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dertien − acht =