Written by Donat Berisha

Veel Nederlanders hebben onbeperkt bellen en sms

Uit onderzoek van Telecompaper is gebleken dat bijna de helft van de Nederlandse bevolking een abonnement met onbeperkt bellen en sms heeft. Het percentage van gebruikers kwam neer op 44%, waarbij 46% van de mannen en 42% van de vrouwen een onbeperkte bel en sms-bundel heeft. In dit artikel geven we toelichting op het onderzoek. Lees dus gerust verder!

Onderzoek belminuten

Veel Nederlanders hebben dus een onbeperkt bellen en sms abonnement. Klik hier om meer over onbeperkt bellen voor sim only te lezen. Er zijn overigens ook veel consumenten die een vast aantal belminuten per maand hebben. De hoeveelheid Nederlanders met een abonnement met 150 tot 300 belminuten is in evenwicht. Verder laten 11% van alle respondenten van het onderzoek weten een ruime bundel met over 300 belminuten te hebben, maar dus niet onbeperkt. Van alle respondenten gaf 1% aan helemaal geen belminuten te hebben.

Onbeperkt bellen en sms vergelijken?

Interesse in het vergelijken van bundels met onbeperkt bellen/sms’en? Gebruik dan onderstaande vergelijker! De balk van belminuten staat automatisch al op ‘Onbeperkt’ (dit kun je zelf natuurlijk wel terugschuiven naar jouw gewenste hoeveelheid belminuten). Ook kun je filteren op hoeveelheid data, contractduur, soort internet en provider. Klik op ‘Bekijk’ om direct te bestellen!


Voor wie is een eindeloos bellen en sms’en geschikt?

Wil jij eindeloos kunnen bellen en/of sms’en met je familie? Wil je bijpraten met een vriend of vriendin die je al een tijdje niet hebt gesproken? Of heb je afspraken gemaakt met klasgenoten of collega’s op je werk om nog wat zaken door te nemen? Dan is een onbeperkte bel en sms-bundel zeker geschikt voor jou! Met unlimited bellen hoef je je nooit zorgen te maken dat je buiten je bundel treedt. Zijn dit de enige voordelen? Zeker niet! Lees hieronder de andere voordelen van ongelimiteerd bellen.

Voordelen van onbeperkt bellen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen om een onbeperkte belbundel te nemen. Lees hieronder de voordelen:

  • Je kan onbeperkt bellen zonder te letten op je aantal belminuten.
  • Je krijgt geen onverwachte kosten, omdat er geen limiet aan je bundel zit.
  • Met een onbeperkt bellen bundel bel zoveel als je maar wilt en waar je ook bent. Of je nou in de trein zit of op vakantie bent.
  • Met een onbeperkte belbundel heb je standaard onbeperkt sms’en. Heb je bijvoorbeeld geen wifi, dan kun je zorgeloos wanneer en waar je maar wilt een sms’je versturen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − 4 =