Written by Donat Berisha

Unlimited data router / modem kopen?

Tegenwoordig is het mogelijk om een abonnement af te sluiten waarbij je een router ontvangt. Hiermee kun je onbeperkt internetten. Aangezien er vandaag de dag veel vraag is naar onbeperkt internet, is het mogelijk om een unlimited data router te kopen. Bij Sim Only Check hebben we hiervoor een uniek abonnement en router. Lees verder voor meer informatie over unlimited data met een modem!

Wat is een unlimited data router?

Een router met unlimited data is een router die je ontvangt wanneer je een onbeperkt internet abonnement afsluit. Dit is geen sim only abonnement, maar een onbeperkt internet 4G-abonnement.

Aangezien unlimited data eigenlijk alleen met een abonnement mogelijk is, ontvang je een unlimited data modem dus bij het afsluiten van een dergelijk abonnement. Meestal is onbeperkt internet alleen in Nederland mogelijk. Vaak is het een router die je huurt, maar deze kun je in de meeste gevallen ook direct kopen (in plaats van huren).

Unlimited data router kopen

We merkten dat er steeds meer vraag is naar een onbeperkt internet abonnement welke niet direct op basis van sim only is, maar waarbij je een abonnement met router kunt afsluiten. Daarom hebben wij een uniek abonnement ontwikkeld met onze partner. Je kunt een abonnement afsluiten, waarbij je een router te huur ontvangt. Je kunt er ook voor kiezen de router af te kopen. Met dit abonnement en deze router kun je onbeperkt 4G internetten.

Heb je interesse in een unlimited data router? Hieronder zie je de verschillende contractduren. Klik op een van de bestelknoppen voor meer informatie over de router en om direct het abonnement af te sluiten.

Houd er rekening mee dat dit om onbeperkt internet in Nederland gaat. Wil je buiten Nederland ook internetten, dan is er tijdens het bestellen de mogelijkheid om het abonnement om te zetten naar een 200 GB per maand abonnement. Hiermee kun je in de hele EU internetten. Uiteraard ontvang je hierbij ook gewoon een router.

Voordelen van een onbeperkt internet router

Wat zijn eigenlijk de voordelen van een router met unlimited data? We beschrijven de voordelen hieronder.

  • Er kunnen maar liefst 32 apparaten tegelijkertijd worden verbonden. Dat betekent dat er op 32 apparaten zorgeloos gebruik van het internet kan worden gemaakt.
  • Met een gemiddelde downloadsnelheid van 50 Mbps en uploadsnelheid van 10 Mbps (hierbij gaan we van onze router uit) heb je overal in het land snel en stabiel internet.
  • Het is een snelle manier om op meerdere apparaten te kunnen internetten. Je hoeft geen aparte abonnementen af te sluiten. In plaats daarvan sluit je één abonnement af, waarmee je op tot 32 apparaten onbeperkt kunt internetten.
  • Je maakt gebruik van een veilig en snel netwerk, waar je ook bent. Openbare wifi-netwerken zijn lang niet altijd veilig en dus ook niet aangeraden. Bovendien zijn openbare wifi-netwerken vaak traag.
  • Een dergelijke router is geschikt als tijdelijke oplossing voor internet.

Voor wie is een unlimited data modem geschikt?

Dergelijke routers worden vooral in de volgende situaties gebruikt:

  • Als zakelijke oplossing. Voor bedrijven is het van belang om op meerdere apparaten onbeperkt te kunnen internetten.
  • Op evenementen of beurzen. Een belangrijk onderdeel van de organisatie van een evenement of beurs is het internet. Met een dergelijke router heb je altijd sterk en snel internet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en is de organisatie professioneel.
  • Als tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld wanneer je een tijdje zonder WiFi. Met een unlimited data modem ga je nooit over je bundel heen en kun je zorgeloos op ieder apparaat thuis internetten.
  • Ga je binnen Nederland op vakantie? Ook op vakantie is het handig om snel en veilig onbeperkt te kunnen internetten. Dat is mogelijk met een unlimited data router.

Sim only abonnement met onbeperkt internet?

Eventueel zou je er ook voor kunnen kiezen om een sim only abonnement met onbeperkt internet af te sluiten. Je zou de simkaart dan in je telefoon kunnen plaatsen en je toestel vervolgens als hotspot gebruiken om ook op andere apparaten te kunnen internetten.

In sommige situaties kan een sim only goed uitkomen. Indien je op een beperkt aantal apparaten onbeperkt internet nodig hebt en het bereik niet optimaal hoeft te zijn (een router heeft natuurlijk beter bereik), kan een sim only geschikt zijn. Wil je hier eerst nog meer informatie over lezen, bekijk dan onze sim only onbeperkt internet pagina.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een + negen =