Written by Dennis Vlaar

Unlimited abonnement KPN tijdelijk goedkoper

KPN zet zijn 5G ready abonnement met unlimited data in de etalage. Het abonnement wordt nu door een aanbieding tijdelijk goedkoper. In dit artikel bespreken we de aanbieding en helpen we jou met het vergelijken van de 5G ready abonnement van KPN. Lees dus verder!

5G ready met unlimited data

Op de website geeft KPN aan dat de 5G ready abonnementen met unlimited data nu tijdelijk goedkoper zijn. Het abonnement met unlimited alles kost normaal gesproken €37,50 per maand zonder hussel korting. Nu kost het abonnement tijdelijk €35 per maand. Op maandbasis is dat een korting van €2,50. Als je een abonnement neemt van 2 jaar bespaar je dus in totaal €60! Het abonnement met onbeperkt data en 150 belminuten/sms’jes is €1 goedkoper per maand.

5G ready abonnementen

Alle sim only abonnementen van KPN zijn 5G ready. Momenteel maken de abonnementen gebruik van het 4G netwerk. Op het moment dat het 5G netwerk klaar is voor gebruik, zullen de abonnementen automatisch overstappen op dat netwerk. De internetsnelheid van het 5G netwerk is 10 keer zo snel als die van het 4G netwerk.

KPN Hussel korting

Je kunt nog meer korting krijgen op je sim only abonnement bij KPN. Als je gebruik maakt van internet van KPN of Telfort, dan profiteer je van extra korting en andere voordelen. Bij de unlimited abonnementen ontvang je €7,50 extra korting op de abonnementen. Ook ontvang je een gratis entertainment pakket. Een entertainment pakket kan zijn: Spotify, Fox Sports of Film1. Het unlimited abonnement kost met de korting €27,50 per maand. Bij sim only abonnementen zonder unlimited data ontvang je €5 korting plus een entertainment pakket.

KPN sim only abonnementen vergelijken

Ben je op zoek naar een 5G ready abonnement van KPN? Gebruik dan onze onafhankelijke sim only vergelijker. Geef aan hoe groot abonnement je wilt en bekijk de opties. Wil je meteen een abonnement afsluiten? Dat kan via de bestelknop!

Wat vind jij van het KPN 5G ready abonnement?
Reageer hieronder!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijftien − 7 =