Written by Mo Maghsoudi

Tijdelijke sim only aanbieding Simyo

simyo-logo
Simyo komt met een sim only aanbieding genaamd de “Doe Je Ding Deals”. Dit betekent dat de sim only abonnementen groter worden en de prijzen lager. Om het jou makkelijker te maken, nemen wij deze Simyo sim only aanbieding onder de loep. Wil je meer te weten komen over deze aanbieding? Lees dan verder!

Doe Je Ding Deals

Met de Doe je Ding Deals maak je gebruik van verschillende abonnement aanbiedingen. Zo zijn er grotere databundels en goedkopere belbundels waar je tijdelijk gebruik van kunt maken. Hiermee speelt Simyo in op zowel personen die veel internetten of bellen. Voor het gemak hebben wij de 1 jaar bundels van Simyo hieronder weergegeven. Klik op de bestelknop voor meer informatie of om een abonnement af te sluiten.

InternetbundelsTarief
3GB€7Bestellen
6GB€9Bestellen
10GB€10Bestellen
16GB€15Bestellen
Bellen en SMS'en
200 min/sms€6Bestellen
Onbeperkt€8Bestellen

Even voor de duidelijkheid wat de verschillen zijn met de normale sim only bundels
sim only internet bundels - doe je ding deals

Simyo sim only aanbieding interessant voor jou?

Deze sim only aanbieding is zowel geschikt voor vaste klanten als voor personen die nog geen abonnement hebben bij Simyo. Voor huidige Simyo klanten is het aangeraden om te kijken of je je abonnement kunt opwaarderen naar een internetbundel met meer data en een lagere prijs. Gebruik hiervoor de mobiele Mijn Simyo applicatie.

Nog geen klant van Simyo?

Ben je momenteel klant bij een andere provider of heb je nog geen sim only abonnement afgesloten? Dan kan deze Simyo sim only aanbieding interessant zijn voor jou. Op dit moment zijn de prijzen per internetbundel (3, 6, 10 of 15GB) zo’n €4 tot €7 euro duurder bij andere sim only providers. Naast het prijsvoordeel, hebben klanten van Simyo o.a. de volgende voordelen:

  • Simyo maakt gebruik van het 4G netwerk van KPN. Qua bereik en betrouwbaarheid maak je gebruik van een goed netwerk
  • Bundels kun je elke maand aanpassen. Dit is gunstig als je verbruik elke maand varieert
  • Verdien extra korting met Vriendendeals
  • Je krijgt gratis data als je jarig bent

tijdelijke beste sim only abonnement aanbiedingen

Looptijd aanbieding

Het is mogelijk om tot 31 mei 2020 over te stappen en een abonnement met aanbieding af te sluiten. Dit betekent niet dat je daarna weer terugvalt naar de oude tarieven. Zolang jij namelijk niet je bundel aanpast, kun je gewoon nog gebruik maken van deze Simyo sim only aanbieding! Je kunt bij Simyo elke maand kosteloos je abonnement vergroten of verkleinen. Het aanpassen van je bundels kan eenvoudig via de Mijn Simyo app of via de site.

Dubbel profiteren met KPN

Simyo is een dochterbedrijf van KPN en maakt ook gebruik van het netwerk van KPN. Als je thuis gebruik maakt van internet van KPN en een Sim Only abonnement neemt van Simyo, dan kun je dubbel profiteren van deze actie. Je krijgt dan namelijk de inhoud van je bundel gratis verdubbeld! Om Simyo compleet te activeren hoef je alleen even in te loggen op je persoonlijke omgeving op de website om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt.

Wat vind jij van de sim only aanbieding van Simyo?
Laat het ons weten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × twee =