Written by Donat Berisha

Tijdelijk onbeperkt internet abonnement?

Ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing voor onbeperkt internet? Er zijn meerdere redenen waarom je tijdelijk internet nodig zou kunnen hebben. Daarom zijn er ook verschillende oplossingen, waaronder een sim only abonnement. In dit artikel behandelen we tijdelijk onbeperkt internet en wat daarbij komt kijken.

Mogelijkheden voor tijdelijk onbeperkt internet

Wanneer je tijdelijk onbeperkt wil internetten, zijn er meerdere mogelijkheden. Dit is ook op basis van waar je precies naar op zoek bent. Zo is het mogelijk dat je alleen op je telefoon wilt internetten, maar het kan ook dat je op zoek bent naar een oplossing voor meerdere apparaten.

Hieronder lees je wat de mogelijkheden voor tijdelijk unlimited data zijn:

  • Een 4G unlimited data abonnement met router
  • Een sim only onbeperkt internet abonnement
  • Een prepaid bundel

4G unlimited data met router

Een unlimited 4G data abonnement met router is ideaal voor de mensen die graag tijdelijk onbeperkt internet voor meerdere apparaten willen. Je kunt kiezen voor een contractduur van 1 jaar, 2 jaar, of een maandelijks opzegbaar contract. De meesten die op zijn naar een tijdelijke oplossing zullen natuurlijk voor het maandelijks opzegbare contract kiezen.

Met dit abonnement ontvang je een router waarmee 32 gebruikers tegelijk verbinding kunnen maken om onbeperkt te internetten. Je hoeft dan ook niets anders te doen dan de router aanzetten en apparaten te verbinden! Aangezien er zo veel gebruikers kunnen worden aangesloten, is dit abonnement ook een geschikte zakelijke oplossing. Er is geen sprake van limieten of verlagingen van internetsnelheid. Deze internetsnelheid is door de router trouwens hoog: 50 Mbps download- en 10 Mbps uploadsnelheid. T

Indien je hier interesse in hebt, kun je hieronder klikken om te worden doorverwezen naar het product of eerst meer lezen op onze unlimited 4G data pagina.

Sim only met onbeperkt internet

Wil je wel onbeperkt tijdelijk internetten, maar alleen op een beperkt aantal apparaten? Dan is een sim only abonnement de voordeligste oplossing. Hierbij sluit je een abonnement af waarbij je een simkaart ontvangt. Deze plaats je in je telefoon om onbeperkt te kunnen internetten.

Onbeperkt internet sim only abonnementen zijn om een aantal redenen een goede keuze. Zo zijn ze dus goedkoopste oplossing voor tijdelijk onbeperkt data, zijn ze makkelijk af te sluiten & te gebruiken en is er de keuze uit meerdere providers. Met sim only kun je naast 4G tegenwoordig bij bepaalde providers ook een abonnement met 5G afsluiten.

Wil je kiezen voor sim only? Bekijk deze pagina voor meer informatie over sim only onbeperkt internet abonnementen. Het is ook mogelijk om direct gebruik te maken van onderstaande vergelijker. Deze staat al op onbeperkt. Klik op ‘Contractduur’ en daarna op ‘1 maand’ om alle opties voor tijdelijk onbeperkt internet (maandelijks opzegbare abonnementen) te zien.

Welke sim only providers bieden tijdelijk unlimited data aan?

Wanneer je echt op zoek bent naar een tijdelijke oplossing, is het van belang om te kijken naar providers waarbij je onbeperkt internet in combinatie met een maandelijks opzegbaar abonnement kunt afsluiten. Dit is mogelijk bij de volgende providers (naast de aanbieders staan de maandelijkse tarieven voor een maandelijks opzegbaar onbeperkt internet abonnement):

  • Budget Mobiel – € 20,-
  • Tele2 – € 27,-
  • KPN – € 34,-

Je komt bij Budget Mobiel dus het goedkoopst uit wanneer je tijdelijk onbeperkt internet met een sim only abonnement wilt.

Prepaid bundel

Eigenlijk valt een prepaid bundel niet onder een abonnement. Toch is het wel een geschikte keuze voor tijdelijk unlimited data. Je koopt namelijk een bepaalde bundel en kunt deze vervolgens voor een tijdelijke periode gebruiken. Dit is meestal één maand.

Aangezien je onbeperkt wilt internetten, is het van belang om voor een bundel met onbeperkt data te kiezen. Meerdere providers hebben prepaid bundels met onbeperkt internet. Voorbeelden hiervan zijn Simyo en KPN.

Denk je dat prepaid bij jou past? Hieronder zie je de twee beste prepaid providers. Na het aanschaffen van een simkaart kun je eenvoudig een bundel kopen. Wil je eerst meer informatie over prepaid, klik hier.

Prepaid ProviderBellenMBAanschaf kosten
Simyo
€7,50 beltegoed
€0,10€0,02€5,- Bestellen
KPN
€10,- beltegoed
€0,30€0,02€10,- Bestellen

Tijdelijk onbeperkt internet in het buitenland

De tarieven en mogelijkheden in dit artikel zijn gebaseerd op tijdelijk onbeperkt data in Nederland. Wil je onbeperkt internetten in het buitenland, dan is het belangrijk om goed te controleren wat de mogelijkheden zijn.

Zo is het 4G unlimited data abonnement met router bijvoorbeeld alleen geldig voor in Nederland. Wel kun je tijdens het bestellen ervoor kiezen het abonnement om te zetten naar 200 GB in de EU. Sim only en prepaid kunnen wel binnen de EU zonder extra kosten worden gebruikt. Let hierbij dan wel op limieten. Zo is er bij Budget Mobiel bijvoorbeeld een limiet van maximaal 14 GB per maand buiten Nederland en binnen Europa. Dat limiet is bij Tele2 18 GB per maand en bij KPN 25 GB per maand.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijftien − 11 =