Written by Donat Berisha

Telefoon abonnement vergelijken met sim only?

Twijfel je ook altijd of je nou moet kiezen voor een telefoon abonnement of een sim only abonnement? Dan ben je zeker niet de enige! Door het grote aanbod van providers in telefoon en sim only abonnementen is het erg lastig om een goede keuze te maken. Wij van Simonycheck.nl helpen jouw daarom bij het maken van een geschikte keuze voor een abonnement. Een telefoon abonnement vergelijken met sim only? We bespreken in dit artikel de belangrijkste punten. Lees gerust verder!

Direct sim only bestellen? Vergelijk nu!

Sim only is voor data, belminuten & sms’jes de goedkoopste & voordeligste optie. Op onze homepage lees je alle belangrijke informatie over sim only. Wil jij meteen een sim only abonnement kopen? Met onze onafhankelijke sim only vergelijker vergelijk je eenvoudig sim only abonnementen van alle providers. Hierbij heb je verschillende filters waarop je kan filteren, zoals hoeveelheid data & belminuten, contractduur, soort internet, soort provider en kosten. Klik op de bestelknoppen voor meer informatie over de betreffende providers en bestel direct!


Waarop vergelijk je een telefoon abonnement & sim only?

Stel je voor: je abonnement loopt af en je bent toe aan een nieuwe telefoon, of je telefoon werkt niet meer. Wat moet je dan kiezen? De keuze tussen een mobiel abonnement en sim only hangt af van een aantal factoren. Daarom hebben we verschillende factoren opgesteld. Vergelijk een mobiel abonnement & sim only op de volgende punten:

  • Soort abonnement: Heb ik een nieuw toestel nodig of alleen een sim only abonnement?
  • Contractduur: Hoelang wil ik aan een contract vastzitten?
  • Kosten: Wat is je budget dat je maximaal wilt besteden aan een telefoon of sim only abonnement

Mobiel abonnement of sim only?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe telefoon dan is het zeker handig om te overwegen of je ook gelijk een abonnement hierbij wilt nemen. Op deze manier scheelt het veel tijd om naast het uitkiezen van een nieuwe telefoon ook nog is een geschikt abonnement te kiezen. Op deze manier vang je twee vliegen in één klap.

Contractduur

Sim only & mobiele abonnementen vergelijken heeft als tweede belangrijke factor de contractduur. Het is goed om jezelf af te vragen hoelang je aan een abonnement wilt vastzitten. Bij een telefoonabonnement zit je altijd vast aan een 1 of 2-jarig abonnement. Wil je liever een flexibel abonnement? Bij sim only abonnementen heb je altijd de keuze uit een maandabonnement.

Kosten

Als laatste is het belangrijk om bij telefoonabonnement vergelijken met sim only te letten op de kosten. Over het algemeen ben je met sim only goedkoper uit dan met een telefoon abonnement, omdat je ook je telefoon af moet betalen. Indien je dus voordelig en goedkoop wilt uitkomen, is het verstandig om voor sim only te kiezen.

Welk abonnement is geschikt voor mij?

Welk abonnement geschikt is voor jou hangt dus af van de 3 besproken factoren hierboven, namelijk soort abonnement, contractduur en je budget. Door deze tegen elkaar af te wegen kom je tot in een geschikte keuze. In de volgende is het verstandig om een sim only abonnement te nemen:

  • Je wilt een flexibel abonnement en niet aan een langdurig contract vastzitten.
  • Je hebt al een (nieuwe) telefoon of een telefoon die nog even mee kan en bent alleen nog op zoek naar een abonnement.
  • Je wilt zo laag mogelijke maandelijkse kosten hebben voor een abonnement voor je telefoon.

In de volgende gevallen is een telefoon abonnement geschikt voor jou:

  • Je vindt het te prijzig om een telefoon in één keer te kopen, dus kiest ervoor om dit als het ware in termijnen te betalen.
  • Je hebt een groot budget te besteden aan een mobiele telefoon abonnement.
  • Je kiest voor gemak: één abonnement voor zowel een telefoon als internet en belminuten/sms’jes.

Heb je interesse in telefoon abonnementen, en wil je hier graag meer over weten? Bekijk dan onze pagina over telefoon abonnementen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + achttien =