Written by Donat Berisha

Telefoon abonnement met onbeperkt internet?

Internet is niet meer weg te denken uit onze huidige wereld. Wanneer een telefoon abonnement onbeperkt internet heeft, betekent het dat je je geen zorgen hoeft te maken over een internetlimiet. Voor veel mensen die de nieuwste smartphones met veel internet willen kan dit erg handig zijn. In deze blog behandelen we alles over telefoon abonnementen met onbeperkt internet. Lees dus snel verder!

Vergelijk telefoon abonnementen met onbeperkt internet

Om tot het beste telefoon abonnement voor jouw persoonlijke situatie te komen, is het goed om alle aanbieders te vergelijken. Klik hier als je eerst meer informatie over telefoon abonnementen wilt. Wij hebben alle abonnementen met onbeperkt internet voor je verzameld in de onderstaande vergelijker. Kies onder ‘Personaliseren’ bij ‘Internetbundel’ voor de optie met de meeste data (minimaal 4000 MB) en bekijk de opties met veel of onbeperkt internet. De gewenste telefoon, belminuten, contractduur, internetsnelheid en provider kunnen naar eigen wens gepersonaliseerd worden.

Tips bij het vergelijken

Bij het vergelijken van een mobiel abonnement met onbeperkt internet hoef je natuurlijk niet na te denken over de grootte van de bundel. Zoek in de vergelijker naar telefoon abonnementen met een onbeperkt internetbundel. Toch moet er nog wel naar de andere factoren gekeken worden. Als je weet wat je wilt en nodig hebt in een abonnement, zal het vergelijken een stuk makkelijker gaan. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Welke telefoon wil ik hebben?
  • Hoeveel belminuten ga ik nodig hebben?
  • Hoe lang wil ik aan het abonnement vast zitten? 1 maand, 1 jaar of zelfs 2 jaar? Hoe langer de contractduur, hoe lager de maandelijkse kosten.
  • Heb ik al goede ervaringen met een provider? Zo ja, dan blijf je bij dezelfde provider.
  • Heb ik wel onbeperkt internet nodig? Misschien heb je aan een kleinere bundel al wel genoeg.

Voordelen van een mobiel abonnement met onbeperkt data

Er zijn veel redenen waarom een telefoon abonnement met onbeperkt internet erg handig kan zijn. We hebben hieronder een aantal belangrijke redenen voor je verzameld:

  • De nieuwste smartphones worden betaalbaar door een telefoon abonnement.
  • Je kunt zoveel streamen en internetten als je zelf wilt.
  • Wanneer een telefoon abonnement onbeperkt internet heeft, betekent het dat je je geen zorgen hoeft te maken over een internetlimiet.
  • Er kunnen geen extra kosten gerekend worden voor het overschrijden van je limiet. Een limiet is er namelijk niet.
  • De prijzen voor een mobiel abonnement met onbeperkt internet zijn niet meer zo hoog als ze vroeger waren. Internet wordt goedkoper.

Is het echt onbeperkt?

Doordat er steeds meer data verbruikt wordt, zijn onbeperkte bundels een grote kostenpost geworden voor providers. Hierdoor hebben sommige providers een limiet gezet op het verbruik. Deze limiet is de zogeheten ‘Fair Use Policy’. Deze limieten kunnen gelden voor Nederland en/of het buitenland.

Een telefoon of sim only onbeperkt internet abonnement, kan in Nederland dus echt onbeperkt zijn, maar in het buitenland kan er wel een limiet op zitten. Providers kunnen deze limieten zelf opstellen. Als een provider een limiet in jouw telefoon abonnement met onbeperkt internet heeft ingebouwd, moet dit altijd vermeldt staan in de voorwaarden. Kijk daarom altijd goed naar de voorwaarden of neem contact op met de provider. Bekijk hier meer informatie over sim only onbeperkt data en voorwaarden die daarvoor gelden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee + zeven =