Written by medewerker

Telefoon abonnement met kado?

Mensen denken tegenwoordig alleen nog maar aan besparen. Iedereen wilt de goedkoopste sim only hebben. Als providers niet het goedkoopste kunnen aanbieden, worden er andere troeven gebruikt. Een voorbeeld hiervan is een telefoon abonnement met kado. In deze blog lees je alles over een abonnement met kado.

Is een telefoon abonnement met kado het waard?

Met een sim only abonnement sluit je puur en alleen een abonnement af. Hiervoor krijg je een simkaart met de daarbij behorende bundel. Vrijwel nooit is dit een abonnement met kado. Dit komt omdat providers de prijs al zo laag mogelijk houden om de goedkoopste sim only te kunnen aanbieden. Dit heeft wel als resultaat dat de tarieven per maand goedkoop zullen zijn. Dit kun je ook beschouwen als een kado. Een abonnement met kado klinkt misschien aantrekkelijk, maar een goedkoper tarief is op lange termijn natuurlijk vele malen aantrekkelijker. Daarover vind je op deze pagina meer. Wij adviseren dan ook om je niet teveel te laten afleiden door eventuele kado’s bij je abonnement.

Goedkoopste sim only

Vaak wordt een sim only gekozen door een lage prijs. Wij hebben de goedkoopste sim only abonnementen hieronder voor jou verzameld. Klik op bekijk en bestel direct! Wil je toch echt een kado, bekijk dan onder de vergelijker het sim only abonnement van Budget Mobiel inclusief kado.

Inhoud abonnement is veel belangrijker

De inhoud van je abonnement zal veel belangrijker zijn dan een eventueel kado. De prijs van het sim only abonnement, grootte van de bundel en internetsnelheid zijn veel belangrijker. Deze punten met elkaar vergelijken zal je een betere deal geven dan een eventueel kado bij je abonnement. Bedenk vooraf dus goed welke prijs, hoeveel data en welke internetsnelheid je wilt hebben. Staar je niet blind op een gratis kado. Dit is vaak alleen voordelig als het bovenop het beste sim only abonnement voor jou komt. Neem deze informatie mee bij het uitzoeken van een nieuw sim only abonnement.

Waarom wordt er dan toch vaak voor een cadeau gekozen?

Als er al een kado bij je abonnement wordt aangeboden, zal dit ten koste gaan van de prijs. De prijs zal juist stijgen, aangezien een cadeau vrijwel nooit echt gratis is. Veel mensen beseffen dit niet, omdat ze teveel afgeleid worden door het woord ‘gratis’. In enkele gevallen kan de combinatie van abonnement en kado echter wel goedkoper zijn, dan het abonnement en het kado los. Ook kan het voor mensen aantrekkelijk zijn om het kado zo in termijnen te kunnen betalen.

Kado: Gratis JBL Clip 4

Van alle sim only aanbieders op Sim Only Check heeft alleen Budget Mobiel een telefoon abonnement met kado. Bij het afsluiten van een sim only abonnement ontvang je een gratis JBL Clip 4 (voorheen kreeg je gratis Happy Plugs). Deze heeft een waarde van 59 euro. Hier zitten echter wel een aantal vereisten aan. Je dient minimaal 6 maanden klant te blijven van Budget Mobiel. Wanneer je je abonnement eerder opzegt, mag Budget Mobiel de JBL Clip 4 (of de waarde daarvan) terugvorderen. Als je toevallig deze oortjes wilde kopen is het natuurlijk mooi meegenomen dat deze gratis bij het abonnement worden gegeven.

Conclusie

De conclusie is dat een mobiel abonnement met cadeau (in de meeste gevallen) een lokkertje is en zeker niet gratis. De abonnementskosten zullen hoger uitvallen, waardoor je het kado in principe terugbetaald. Het enige voordeel kan zijn dat het in termijnen wordt betaald. Zo hoef je het niet in één keer te betalen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × een =