Written by Donat Berisha

Tele2 verlaagt prijzen van sim only bundels

Mobiele provider Tele2 heeft een aantal sim only abonnementen goedkoper gemaakt. Het gaat in totaal om drie bundels: 200 belminuten / sms’jes of unlimited belminuten / sms’jes in combinatie met 1 GB, 10 GB, of 20 GB data. Hierbij is contractduur van belang voor de maandelijkse prijs voor de bundels. Lees verder voor een toelichting op de prijsverlagingen!

Drie bundels in prijs verlaagd

In totaal betreft het drie databundels die in prijs zijn verlaagd. Je betaalt namelijk altijd €2,- euro extra voor onbeperkt bellen en sms’en (in plaats van 200 belminuten / sms’jes). Je betaalt nu dus minder voor mobiele data bij Tele2 dan voorheen.

Hieronder zie je een overzicht van de prijsverlagingen voor deze drie bundels. We gaan hierbij uit van de databundels in combinatie met 200 min/sms.

BundelOude prijsNieuwe prijsJe bespaart per maand:
1 GB + 200 min/sms€11,-€9,-€2,-
10 GB + 200 min/sms€14,-€13,-€1,-
20 GB + 200 min/sms€17.-€16,-€1,-

Wil je meer bellen en sms’en, dan kun je voor een extra maandelijkse bedrag van €2,- onbeperkt bellen en sms’en. Dit geldt voor iedere Tele2-bundel.

Keuze tussen looptijden abonnementen

Het is bij Tele2 mogelijk om te kiezen voor een looptijd van 24 maanden, 12 maanden, of 1 maand (maandelijks opzegbaar). Hoeveel je precies betaalt per maand is afhankelijk van je contractduur.

Bovenstaande tabel is gebaseerd op een contract van twee jaar. Er geldt een toeslag van €1,- per maand wanneer je kiest voor een looptijd van 12 maanden en een toeslag van €2,- per maand wanneer je kiest voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

Sim only abonnement van Tele2 afsluiten

Heb je interesse in het afsluiten van een Tele2 sim only abonnement? Deze nieuwe, goedkopere bundels zijn vanaf nu te bestellen op de website van de aanbieder. Klik op onderstaande knop om direct naar het sim only aanbod van mobiele provider Tele2 te gaan!

Op de website van Tele2 kun je zelf je bundel samenstellen. Zo kun je onder andere kiezen voor de looptijd van je abonnement, je gewenste hoeveelheid belminuten & sms’jes, de databundel, 4G of 5G, en meer. Hierbij zie je direct hoeveel je maandelijks betaalt.

Houd rekening met eenmalige aansluitkosten, die op het moment €20,- zijn. Als er op jouw adres een ander mobiel abonnement van Tele2 staat, of als je een T-Mobile Thuis pakket hebt, kun je ook nog klantvoordeel ontvangen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × een =