Written by Donat Berisha

Tele2 introduceert Sim Only Unlimited aanpassingen

Sim only provider Tele2 heeft twee aanpassingen doorgevoerd aan zijn sim only unlimited (onbeperkt bellen, sms’en, en internetten) abonnement. Deze twee aanpassingen zijn gericht op de dagelijkse drempel voor data en de hoeveelheid maandelijkse data voor roaming in de EU. Voor beide geldt een verhoging van de hoeveelheid GB. Lees dit artikel voor meer informatie!

Aanpassingen aan Unlimited abonnement

Tele2 heeft de volgende exacte wijzigingen doorgevoerd aan zijn Unlimited abonnement:

  • De dagelijkse drempel voor data is nu 10 GB in plaats van 8 GB. Dat betekent dat klanten nu pas met een sms’je extra data aan hoeven te vragen als ze 10 GB op een dag hebben verbruikt. Deze drempel is dus verhoogd met 2 GB per dag. Overigens hanteert ook moederbedrijf T-Mobile inmiddels dezelfde dagelijkse drempel van 10 GB data per dag.
  • De maandelijkse hoeveelheid data voor roaming in de EU is uitgebreid. Voorheen was dit 18 GB data per maand. Tele2 heeft dit verhoogd naar 20 GB data per maand. Dat betekent dat je in de EU met het Unlimited abonnement van Tele2 nu 20 GB data per maand kunt verbruiken.

Hoewel het hier een ‘Unlimited sim only abonnement’ betreft, zijn er dus wel limieten. Dit heeft allemaal te maken met redelijk gebruik. Om te voorkomen dat het netwerk wordt overbelast door een ‘onredelijk’ hoge verbruik, passen providers dergelijke limieten aan. Hierdoor dien je na 10 GB per dag extra data aan te vragen (2 GB per keer, hier zit bij Tele2 geen limiet aan) en is er in de EU een beperkte hoeveelheid data die je kunt verbruiken binnen je bundel.

Sim only unlimited van Tele2 kopen?

Heb je interesse in deze sim only abonnement van Tele2? Of wil je er graag meer over lezen? Klik hieronder op ‘Meer info’ om doorgestuurd te worden naar de sim only pagina van Tele2. Ga naar ‘Databundel’ en klik op ‘Unlimited GB + Unlimited Bel/SMS’ om deze specifieke bundel te selecteren.

Op basis van een abonnement van twee jaar kost deze bundel €25.- per maand.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twintig − drie =