Written by Donat Berisha

Tele2 sim only combinatievoordeel met T-Mobile Thuis

Sinds vandaag is het mogelijk om te profiteren van kortingen wanneer je een Tele2 mobiel abonnement combineert met T-Mobile Thuis. Waar T-Mobile Klantvoordeel eerst alleen tussen mobiel en vast van T-Mobile beschikbaar was, is het als mobiele klant van Tele2 nu ook mogelijk hiervan gebruik te maken.

Lees verder voor meer informatie over dit nieuws en om erachter te komen welke voordelen je ontvangt.

Tele2 Klantvoordeel

Het krijgt de naam Tele2 Klantvoordeel. Aangezien Tele2 tegenwoordig onderdeel is van T-Mobile, heeft de laatstgenoemde provider ervoor gekozen om Klantvoordeel ook aan te bieden voor Tele2-klanten.

Het voordeel houdt in dat je als Tele2-klant tot 5 GB extra data per maand ontvangt op je sim only of telefoonabonnement. Voor Klantvoordeel moet je een vast pakket van T-Mobile hebben. Hier krijg je € 5,00,- extra korting op.

Nieuwe en verlengende klanten

Heb je momenteel al een Tele2 mobiel abonnement? Dan zul je moeten wachten tot je kunt verlengen. Tele2 Klantvoordeel gaat namelijk pas in wanneer je een nieuw abonnement afsluit of je huidig abonnement verlengt.

Verloopt je T-Mobile Thuis abonnement eerst? Ook dan is het mogelijk om bij het verlengen te kiezen voor Tele2 Klantvoordeel.

Het activeren van Tele2 Klantvoordeel kan op een aantal manieren: op de website van Tele2, via de My Tele2 app of via de My T-Mobile app.

Overzicht voordeel van Tele2 Klantvoordeel

Wil je direct een overzicht zien van de voordeel die je ontvangt? Bekijk dan onderstaande tabel per databundel. Je ziet zowel de gratis extra data die je ontvangt per databundel als de korting op je T-Mobile Thuis abonnement.

Tele2 Databundel (Mobiel)Klantvoordeel: Gratis extra data (Mobiel)Klantvoordeel: Korting op T-Mobile Thuis
1 GB1 GB€ 5,00
2 GB1 GB€ 5,00
5 GB3 GB€ 5,00
10 GB5 GB€ 5,00
20 GB5 GB€ 5,00
UnlimitedN.v.t.€ 5,00

Tele2 sim only afsluiten?

Heb je een T-Mobile Thuis abonnement en wil je gebruik maken van bovenstaande voordelen? Sluit dan een Tele2 sim only abonnement af! Het voordeel van Tele2 sim only is vooral dat de sim only bundels voordelig zijn.

Klik op onderstaande oranje bestelknop en vergeet niet op ‘Ja’ te klikken bij ‘1. Extra korting met Klantvoordeel’. Je ziet de voordelen dan direct!

Bestel Tele2 Sim Only

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + 19 =