Written by SimonlyCheck

Tele2 introduceert allereerste sim only voor kinderen

Tele2 biedt sinds kort een Tele2 Kids 1GB abonnement aan. Dit is een unieke sim only abonnement voor kinderen. Tijdens deze blog wordt de Tele2 Kids sim only abonnement verder toegelicht. Lees verder.

Tele2 Kids: een sim only abonnement voor kinderen

De Tele2 Kids abonnement is de allereerste sim only voor kinderen. Ouders betalen €7 voor het sim only abonnement voor kinderen, met een looptijd van 12 maanden. Kinderen kunnen drie nummers opgeven die ze onbeperkt kunnen bellen en krijgen daarnaast ook 1GB data. Super handig voor de ouders onder ons. Wat betreft mobiele internet: je krijgt een melding zodra 80% van de databundel verbruikt is. Het datagebruik stopt automatisch als de datalimiet bereikt is. Je wordt dus nooit verrast met onverwachte kosten.

Ouders kunnen via hun smartphone extra internet MB’s kopen, indien dit nodig is. De drie opgegeven nummers kun je maximaal één keer per maand wijzigen. Tele2 geeft aan dat het geld kost zodra het kind belt naar andere nummers (buiten de drie opgegeven nummers). Dit kost zo’n €0.15 per minuut. Let hier dus goed op.

Maximum kosten

Tele2 heeft een limiet gesteld aan extra kosten buiten het sim only abonnement voor kinderen. Als het limiet van €10 is bereikt, krijgen de ouders een melding en worden alle diensten per direct stopgezet. Bellen, SMS’en en internetten is vanaf dat moment niet meer mogelijk. Het kind kan wel gebeld worden en sms’jes ontvangen. Zo blijven ze altijd bereikbaar. De Tele2 Kids 1G abonnement kun je afsluiten voor kinderen van elke leeftijd.

Ouders kunnen sim only abonnement voor kind aanpassen

Tele2 ondersteunt ouders bij het instellen van meerdere aspecten voor het gebruik door kinderen. Ouders kunnen bijvoorbeeld het gebruik in het buitenland uitschakelen en het verbruik van het sim only abonnement voor kinderen online of de app monitoren. Gebruik in het buitenland staat standaard uitgeschakeld en bellen/SMS’en naar het buitenland is niet mogelijk.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 − 5 =