Written by Donat Berisha

T-Mobile verhoogt daglimiet Unlimited

Unlimited-klanten van T-Mobile maken gebruik van onbeperkt internet, bellen en sms’en. Sinds gisteren, woensdag 17 maart 2021, is de daglimiet van Unlimited sim only abonnementen verhoogd. Er geldt een verhoging van de daglimiet van 5 GB naar 8 GB.

Verder verandert er ook het een en ander wat betreft de GB aanvullers en de datalimiet bij roaming. Ook gelden deze wijzigingen voor klanten van sim only provider Tele2. Lees verder voor al het nieuws!

Veranderingen Unlimited sim only van T-Mobile

Sinds 17 maart zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd op de Unlimited-abonnementen van T-Mobile sim only:

  • Verhoging daglimiet van 5 GB naar 8 GB
  • Daglimiet verbruikt? GB aanvullen kan nu met 2 GB per keer i.p.v. 1 GB
  • Dataroaming binnen de EU van 18 GB naar 21 GB

Naast de verhoging van de daglimiet, zijn er dus ook nog enkele andere wijzigingen. Lees hieronder verder voor een toelichting.

Nu aanvullen met 2 GB

Hoewel het gaat om onbeperkt internet, is er een daglimiet ingesteld om zo extensief gebruik te voorkomen. Heb je je daglimiet verbruikt, kun je altijd gratis GB’s aanvullen (indien je een volledig Unlimited abonnement hebt). Waar dat eerst met 1 GB per keer kon, is dat nu dus verhoogt naar 2 GB per keer.

Dataroaming ook verhoogde limiet

Niet alleen voor de daglimiet en GB aanvullers geldt nu een verhoogde limiet: ook de datalimiet voor roaming is verhoogd. Ook dit geldt alleen voor Unlimited-abonnementen. Waar de datalimiet eerst 18 GB was, is dat nu 21 GB.

Wijzigingen gelden ook voor Tele2-klanten

Voor sim only provider Tele2, inmiddels een handelsnaam van T-Mobile, gelden deze wijzigingen ook. Indien je Unlimited sim only klant van Tele2 bent, ontvang jij dus ook een verhoogde daglimiet en GB aanvullers.

Wat moet ik doen als klant?

Ben je Unlimited-klant van T-Mobile of Tele2, dan hoef je zelfs niet te doen. De wijzigingen worden automatisch doorgevoerd. De nieuwe bundels zijn zichtbaar in My T-Mobile of Mijn Tele2.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + 13 =