Written by Dennis Vlaar

T-Mobile unlimited abonnementen nu 5G ready

T-Mobile heeft naast het Unlimited Plus abonnement nu ook het Unlimited abonnement 5G ready gemaakt. Bestaande en nieuwe klanten kunnen beide gebruik maken van de 5G ready mogelijkheid. In dit artikel lees je meer over het 5G ready sim only abonnement. Lees dus verder!

5G ready abonnement

Eerst was alleen het Unlimited Plus sim only abonnement van T-Mobile 5G ready. Dit abonnement werd geïntroduceerd in februari 2020. Het abonnement bevat net als het normale Unlimited abonnement onbeperkt data en bellen. Het enige verschil is dat het Plus abonnement extra veilig internet biedt. Nu is het normale Unlimited abonnement dus ook 5G ready. Dat betekent dat klanten met een Unlimited abonnement gebruik kunnen maken van het 5G netwerk zodra deze beschikbaar is.

Unlimited abonnement

Het Unlimited abonnement van T-Mobile kost €35. Dat is €2,50 goedkoper dan het Unlimited Plus abonnement waar je nu dus alleen extra veilig internet als toevoeging hebt. Op het moment dat jij of iemand op je adres al een T-Mobile abonnement heeft, ontvang je korting op de abonnementen. Een Unlimited abonnement is dan al verkrijgbaar vanaf €25.

5G netwerk

De 5G frequentieveilingen zullen plaatsvinden in juni. In verband met het coronavirus zal dit online gebeuren. Na de veiling kunnen de providers die de veiling hebben gewonnen beginnen met de aanleg van een netwerk. T-Mobile verwacht dit jaar nog 5G te kunnen bieden aan zijn klanten. Vodafone biedt al 5G aan via hun 4G netwerk, T-Mobile heeft aangegeven dit niet te gaan doen. Ze willen niet dat de 4G verbinding moet lijden onder de 5G verbinding.

Gebruik maken van 5G

Bestaande en nieuwe klanten die een Unlimited sim only abonnement aanschaffen kunnen gebruik maken van het 5G netwerk. Om gebruik te maken te maken van het 5G netwerk heb je wel een compatibele telefoon nodig. Hiervan zijn er al een tiental op de markt.

Unlimited abonnement aanschaffen

Wil jij gebruik kunnen maken van het 5G netwerk zodra deze beschikbaar is? Dan kun je een unlimited abonnement van T-Mobile afnemen. Op onze T-Mobile pagina kun je de unlimited abonnementen met elkaar vergelijken!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 15 =