Written by SimonlyCheck

T-mobile stopt met aanbieden van goedkope abonnementen

Uit de nieuwe prijslijst van T-mobile blijkt dat de abonnementen met 0 & 2 gigabyte zijn geschrapt. Ook het abonnement met data en belminuten in de Verenigde Staten bestaat niet meer. Meer weten wat dit voor u betekent? Lees dan nu verder!

Verwijderde T-mobile abonnementen

De abonnementen met 0 & 2 gigabyte zijn vanaf 9 september niet meer af te sluiten. Dat betekent dat een mobiel abonnement met alleen bellen niet meer bij T-mobile kan worden afgesloten. Daarnaast is het USA unlimited abonnement in zijn geheel komen te vervallen.

Met de verdwijning van het alleen bellen abonnement is het goedkoopste abonnement nu € 12,50. U krijgt dan 1 GB data en 120 belminuten per maand. Wilt u weten welke abonnementsvorm van t-mobile het best bij u past? Bekijk dan alle sim only abonnementen van T-mobile.

Veranderde abonnementen

Het Go Unlimited abonnement is nu ook echt unlimited. Waar eerst €35,- betaald moest worden voor onbeperkt bellen, betaald u bij een nieuw af te sluiten abonnement slechts €30,- voor onbeperkt internet en onbeperkt bellen. Het kan zelfs nog goedkoper als u het abonnement combineert met één ander abonnement op hetzelfde adres. U krijgt dan €5,- korting en betaald slechts €25,- per maand.

abonnement120 belminutenonbeperkt bellen
Go 1 GBEUR 12,50EUR 15,-
Go 5 GBEUR 17,50EUR 20,-
Go 10 GBEUR 22,50EUR 25,-
Go Unlimited-EUR 30,-

Gigabyte aanvuller

Naast de bovenstaande veranderingen is ook de MB-aanvuller van 250 MB voor € 2,50 komen te vervallen. Mocht u het nodig vinden om u databundel aan te vullen kan dat vanaf heden met 500 MB. U betaalt hier €5,- voor. Voordat het zover is zal u een waarschuwings-SMS ontvangen bij het bereiken van 80% van jouw data én bij het volledig verbruiken van uw data.

Geen data aanvuller?

Wilt u uw databundel niet aanvullen, geen probleem. Bij T-mobile kunt u kosteloos kiezen voor een verlaagde internetsnelheid. Bij de databundels van 1 & 5 GB wordt de internetsnelheid verlaagd naar een snelheid waarmee u kunt WhatsAppen en e-mailen. Video’s bekijken en muziek luisteren zijn niet meer mogelijk.

Heeft u een 10GB databundel, maar bent u hierover heen gegaan? De internetsnelheid wordt verlaagd naar een snelheid waarmee u kunt WhatsAppen, e-mailen en muziek luisteren. Video’s bekijken is niet meer mogelijk.

Reden waarom T-mobile stopt

T-mobile geeft aan dat het zijn aanbod van abonnementen scherp wilt houden en dat het wil zorgen dat de abonnementen een weerspiegeling zijn van de klantbehoefte.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × vier =