Written by Dennis Vlaar

VodafoneZiggo gepasseerd door T-mobile

Het gaat goed met T-mobile, dit jaar zijn ze in marktaandeel qua mobiele klanten gestegen naar de 2e plek in Nederland. Hiermee zijn ze VodafoneZiggo voorbij gegaan en staan ze achter de nummer 1 KPN. In dit artikel lees je waaraan T-mobile die groei te danken heeft, lees dus verder!

Groei van T-mobile mobiel

Aan het einde van 2019 had T-mobile ruim 5,6 miljoen klanten. Dit is samen met Tele2, begin 2019 werd Tele2 overgenomen door T-mobile. Dit is voornamelijk de reden dat T-mobile VodafoneZiggo voorbij is gegaan. Door de overname kregen ze er in een keer 1,3 miljoen klanten bij. Zelf steeg T-mobile met 300.000 klanten in het afgelopen jaar. Dit ging gepaard met een omzet van 1,9 miljard, ten opzichte van vorig jaar is dit een groei van 2%.

Vaste telefonie en internet T-mobile

Naast een groei in de mobiele sector, is T-mobile ook gegroeid op het gebied van vaste telefonie en internet. Door een combideal aan te bieden die voordeel geeft aan klanten die mobiele abonnementen en vaste telefonie en internet abonnementen afnemen. Op deze manier is het aantal vaste telefonie en internet abonnementen gestegen tot 620.000. Het doel van T-mobile is om in 2023 1 miljoen klanten te hebben die vaste telefonie en internet afnemen.

Sim only abonnement afsluiten

Ben je op zoek naar een sim only abonnement? Maak dan gebruik van onze onafhankelijke vergelijker! Bepaal eerst hoeveel internet en belminuten je wilt en bekijk de opties. Meteen een abonnement afsluiten? Dit kun je doen door op de ‘bekijk’ knop te klikken!

Wat vind jij van deze ontwikkelingen?
Laat het ons weten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

achttien + 15 =