Written by Mo Maghsoudi

T-mobile groeit in aantal mobiele klanten & omzet

Afgelopen maand heeft T-Mobile haar cijfers bekendgemaakt over het eerste kwartaal van 2019. In de eerste 3 maanden van 2019 heeft T-Mobile een flinke groei doorgemaakt. Naast een flinke stijging van het aantal abonnees is ook het aantal vaste klanten een beetje gestegen. Lees in deze blog meer over de cijfers van T-Mobile en de mogelijke redenen voor de stijging van het aantal klanten.

De klanten stijging van T-Mobile

In het eerste kwartaal van 2019 heeft T-Mobile er maar liefst 71000 nieuwe klanten voor mobiele abonnementen bij gekregen. Naast deze mobiele klanten zijn er nog eens 7000 nieuwe klanten voor vaste telefonie bij gekomen. In totaal kent T-Mobile nu 5,4 miljoen mobiel gebruikers. Door de overname van Tele2 door T-Mobile zitten bij deze gebruikers ook de klanten van Tele2. Het aantal klanten van vaste telefonie staat nu op 557000. Naast deze klant stijging in het eerste kwartaal, is ook de omzet gegroeid met 2,6% naar €461 miljoen. Tot slot is ook de brutowinst met 26% naar €123 miljoen gestegen.

Waarom kiezen meer klanten voor T-Mobile?

Vraag jij je af waarom T-Mobile zoveel klanten erbij heeft gekregen de afgelopen maanden? Het netwerk van T-Mobile wordt al jaren beoordeeld als de beste van Nederland. Het Netwerk is namelijk al voor de 4de keer op rij uitgekozen tot beste netwerk volgens de P3 Benchmark Test. Niet alleen is het netwerk bekroond tot het beste van Nederland, ook heeft het een score van 977 punten van de 1000 behaald. Geen enkele provider wereldwijd heeft ooit een betere score neergezet als T-Mobile. Ben je benieuwd naar de abonnementen van T-Mobile? Lees op onze T-Mobile abonnementen de voorwaarden en sluit direct een abonnement af!

Het netwerk van T-Mobile is voor de 4de keer op rij uitgekozen tot de beste van Nederland. Dit jaar heb het zelfs een score van 977 behaald, een wereldwijd record!

De overname van Tele2

T-Mobile heeft een tijdje terug de overname van Tele2 gerealiseerd. Na de overname is T-Mobile voor 75% van de Deutsche Telekom en voor 25% van Tele2 Zweden. Met deze overname kan T-Mobile probeert T-Mobile ervoor te zorgen dat het netwerkleiderschap behouden wordt. Naast het behouden van het beste netwerk probeert T-Mobile met de overname de concurrentie op de Nederlandse Telecommarkt te vergroten.

Sim Only abonnementen van T-Mobile

Wil jij ook gebruik maken van het beste netwerk dat ons land te bieden heeft? T-Mobile biedt verschillende abonnementen aan waar jij wellicht naar op zoek bent. Met een Sim Only abonnement bij T-Mobile kun je tegen scherpe tarieven gebruik maken van het snelste internet. Wil je graag nog even alle providers vergelijken aan de hand van een overzichtelijke provider? Vergelijk hier de goedkoopste Sim Only abonnementen en kies degene die bij jou past.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twintig − 9 =