Written by SimonlyCheck

T-mobile gratis onderling bellen

Het is natuurlijk heel erg handig dat wanneer je veel belt je op een voordelige manier gebruik kan maken van een grote belbundel. Een onbeperkt bellen abonnement kan hierin zeker een goede uitkomst bieden! Maar in de praktijk zal je heel vaak merken dat je enorm veel gesprekken voert met wisselende gespreksduur. Ben je onderweg en wil je even kort iets afstemmen met je partner, dan heb je meestal aan een paar minuutjes genoeg. Maar als je lange gesprekken gaat voeren loopt de duur van jouw gesprek (en de kosten) al heel erg snel op. Hoe handig zou het dan zijn als je met bepaalde mensen uit jouw kringen onderling gratis kunt bellen. Zo gebruik je jouw belbundel voor de overige gesprekken en kun je zo lang als je wilt bellen met de mensen die het meest spreekt. Nooit meer teveel betalen of voor verrassingen komen te staan. En geen verplichting om een onbeperkt bellen abonnement te hoeven aanschaffen. Ideaal voor mensen die onderling veel met elkaar over de telefoon bespreken! Je kunt met T-mobile gratis onderling bellen door gebruik te maken van “T-Mobile Samen”. Lees hieronder meer over T-Mobile Samen en wanneer je dit kan gebruiken. Het instellen van deze onderlinge beldienst is gratis als je een T-Mobile abonnement hebt. We laten je ook zien hoe je dit snel en eenvoudig kan activeren in jouw account.

T-Mobile Samen, gratis onderling bellen!

T-Mobile biedt sinds kort de mogelijkheid om binnen een ingestelde groep gratis onderling met elkaar te bellen. Deze gratis diens voor klanten van T-Mobile is gratis en kun je snel en eenvoudig aanzetten in jouw online account. Je betaald hier dus niks extra’s voor, het zit gewoon bij jouw abonnement in (natuurlijk als je een klant bent van T-Mobile en de leden uit de groep ook over T-Mobile nummers beschikken). Je kunt heel simpel zelf een groep aanmaken en anderen in deze groep toevoegen. Hieronder meer over het activeren van T-Mobile Samen!

Hoe werkt T-Mobile Samen?

Volg de hieronder aangegeven stappen je kunt snel met T-Mobile gratis onderling bellen met T-Mobile Samen:
Stap 1
Login met de gegevens die je gebruikt voor jouw t-mobile abonnement op My T-Mobile en ga vervolgens in het menu naar T-Mobile Samen.

Stap 2
Maak in T-Mobile samen een groep aan! Je kunt een groep aanmaken van minimaal 2 en maximaal 6 personen (dit is dus inclusief jouw eigen nummer). Zorg ervoor dat je er zeker van bent dat alle nummers die je toevoegt ook daadwerkelijk gebruikers zijn die beschikken over een actief T-Mobile nummer. Geef ook een naam aan de groep die je toevoegt om hem nog extra herkenbaar te maken!

Stap 3
Wijzig je cadeau! Ieder groepslid mag zelf een cadeau uitzoeken. Hoe leuk is dat? En wat nog mooier is je krijgt ELKE MAAND een cadeau als je lid bent van een groep en gebruik maakt van T-Mobile Samen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit 500MB extra internet, EURO 2,50 korting op je maandfactuur of dubbele T-Mobile Extra punten op je maandfactuur. Elk maand een cadeautje naar keuze, dat wil natuurlijk iedereen. Stel snel T-Mobile samen in en profiteer van alle voordelen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 6 =