Written by SimonlyCheck

My T-Mobile app update

T-Mobile heeft een update doorgevoerd binnen de “My T-Mobile App”. De update lost het probleem op van mensen die aan het eind van de maand er via de factuur achter kwamen dat ze toch behoorlijk over hun bundel heen waren. Dankzij de update kun je op elk moment zien hoeveel data, sms en belminuten jij al hebt verbruikt. Tele2 was voor de update van T-Mobile de enige provider waarbij dit mogelijk was.

Specifieke gebruikers details

Bij de app van Tele2 kan je enkel jouw totale verbruik zien en het gedeelte van je bundel dat het resterend aantal dagen van de maand nog beschikbaar zal zijn. T-Mobile heeft daar een schepje bovenop gedaan, bij de nieuwe app van T-Mobile is het namelijk mogelijk om van je laatste vier gesprekken het verbruik te bekijken. Zo weet je precies hoeveel je kwijt bent per seconde. T-Mobile focust zich dus naast het weergeven van een totaal overzicht ook op de specifieke details.

Wat zie je precies?
De T-Mobile app laat je precies zien met wie je gebeld hebt (incl. foto), hoelang je gebeld hebt, maar ook hoeveel data het filmpje heeft gekost wat je zojuist via Facebook gestreamd hebt. Kortom: alles wat je doet als T-Mobile abonnee wordt in kaart gebracht. Je kunt dus nooit meer buiten jouw bundel gaan zolang je de app goed in de gaten houdt.

T-Mobile_app

Beschikbaarheid en mogelijkheden

De T-Mobile app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. In beide appstores zijn de apps gratis te verkrijgen. Daarnaast is de app te gebruiken bij zowel smartphone abonnementen, sim only abonnementen en prepaid tegoed. Naast de specifieke mogelijkheden om jouw bundel in te duiken beschikt de app natuurlijk over nog veel meer andere functies. Zo kun je (ook voor deze update al):
– Je maandelijkse facturen vanuit de app opslaan in Dropbox of Google Drive
– De app biedt toegang tot GPS voor het vinden van T-Mobile winkels, altijd handig in geval van nood!
– Deelname aan de T-Mobile Community voor snelle antwoorden
– Je kunt de app pushberichten laten versturen. Dit is erg handig, zo weet je bijvoorbeeld na een aantal lange telefoongesprekken hoeveel er nog over is van jouw bundel.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + dertien =