Written by Donat Berisha

Studenten sim only afsluiten?

Als student maak je regelmatig gebruik van je mobiele telefoon. Vele studenten hebben dan ook een sim only abonnement, aangezien altijd en overal bereikbaar zijn zeer belangrijk is. Het is echter niet altijd duidelijk wat je precies nodig hebt. Ben je benieuwd waar je op moet letten bij student sim only abonnementen? Lees deze blog om daarachter te komen!

Hier let je op bij student sim only abonnementen

Als student zijn de volgende drie dingen het belangrijkste bij sim only:

  • Prijs
  • Data
  • Flexibel abonnement

We zullen bovengenoemde punten in deze blog toelichten.

Direct een student sim only abonnement afsluiten?

Heb je interesse in het bestellen van een student sim only? In onderstaande vergelijkingstool kun je selecteren op basis van jouw wensen en behoeften. Zo kun je dus onder andere de maximale prijs en hoeveelheid data instellen. Natuurlijk kun je ook op andere punten vergelijken, zoals contractduur en het aantal belminuten/sms’jes.

Goedkope sim only abonnementen

Voor velen wellicht het belangrijkste: je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Iedereen kent wel het studentenleven waarin je het niet altijd even breed hebt. Je hebt vaak niet veel geld over voor een mobiele abonnement, waardoor een sim only vanwege de lage tarieven gunstig is. Toch zijn er ook tussen sim only abonnementen zelf veel verschillen te vinden in de prijs, afhankelijk van wat jij belangrijk vindt om in je sim only abonnement te hebben. Zoek jij een goedkope sim only? Bekijk dan onze pagina met de goedkoopste sim only abonnementen.

Kies een student sim only met voldoende data

Het is erg belangrijk om overal bereikbaar te zijn en altijd beschikking te hebben tot het internet. Als student ben je vaak aan het reizen en heb je niet overal toegang tot WiFi, waardoor je gebruik zult maken van data (4G). Aangezien de kosten voor internetgebruik op deze manier snel oplopen, is het verstandig om voor een sim only met internet te kiezen.

Een flexibel abonnement

Het is voor studenten een voordeel als een sim only abonnement flexibel is. Als je weet dat je een specifieke maand meer data nodig hebt, kun je dat bij sommige abonnementen gewoon aanpassen. Ook is een maandelijks opzegbare abonnement handig bij een student sim only, maar het nadeel hiervan is dat deze abonnementen vaak een stuk duurder zijn.

Waarom een student sim only abonnement?

Wij raden om de volgende redenen een student sim only aan:

  • Goedkoper dan een prepaid simkaart
  • Geen dure kosten door telefoon
  • Je bent altijd en overal bereikbaar

Goedkoper dan een prepaid simkaart

Sim only abonnementen zijn goedkoper dan prepaid simkaarten, waardoor een student sim only aan te raden is als je op de prijs let.

Geen dure kosten door telefoon

Aangezien je bij een student sim only geen dure telefoon bij je abonnement krijg, heb je geen hoge kosten voor het abonnement en zijn de tarieven aantrekkelijk.

Je bent altijd bereikbaar

Met een student sim only ben je altijd en overal bereikbaar: je kunt internetten, bellen, sms’en, Whatsappen: alle opties zijn beschikbaar. Hierdoor weet je zeker dat je iedereen kunt bereiken en iedereen jou ook kan bereiken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

negentien + een =