Written by Donat Berisha

Simyo wijzigt sim only databundels

Simyo heeft nieuwe sim only databundels. Deze zijn te zien tijdens het bestellen van een Simyo sim only abonnement. De 1 GB en 3 GB bundels zijn vervangen met een 2 GB bundel. Daarnaast is er een nieuwe databundel beschikbaar: 20 GB (in plaats van 15 GB). Bovendien is het momenteel ‘Super Sale’ bij Simyo. Lees verder voor meer informatie!

Nieuwe sim only databundels

Dit zijn nu de nieuwe en huidige databundels van Simyo (gewone prijzen, zonder tijdelijke kortingen):

  • 20 GB voor €11,-
  • 10 GB voor €9,-
  • 6 GB voor €7,-
  • 2 GB voor €4,-

Huidige sim only aanbieding: Super Sale

Het is direct mogelijk om extra voordelige de nieuwe 2 GB databundel af te sluiten: deze kost tijdelijk €3,- per maand. Hieronder zie je alle Simyo Super Sale kortingen:

  • 10 GB voor €8,- in plaats van €9,-.
  • 6 GB voor €4,- in plaats van €7,-.
  • 2 GB voor €3,- in plaats van €4.-.

De meeste korting is te ontvangen door voor de 6 GB bundel te kiezen. Hierop ontvang je namelijk €3,- korting (per maand).

De Simyo Super Sale actie loopt tot en met 1 mei 2022.

Nieuwe Simyo databundels: Tijdelijk of vast?

Momenteel is het dus mogelijk om extra voordelig een Simyo sim only bundel af te sluiten. Hierbij kun je nu dus voor de nieuwe 2 GB & 20 GB databundels kiezen, en zijn de 1 GB, 3 GB & 15 GB bundels niet meer beschikbaar.

De verwachting is dat na deze actie de databundels blijven zoals ze nu zijn. Er is namelijk geen korting op de 20 GB bundel, dus het lijkt erop dat de wijziging in databundels (voor nu) definitief is. De huidige kortingen zijn natuurlijk wel tijdelijk.

Simyo abonnement afsluiten?

Wil je een sim only van Simyo afsluiten? De belangrijkste voordelen van deze provider zijn de voordelige tarieven en het betrouwbare KPN-netwerk waar Simyo op zit.

Bekijk onze Simyo sim only pagina voor een overzicht van alle Simyo abonnementen. De vergelijker op deze pagina is al ingesteld op Simyo, dus je ziet alle bundel variaties (inclusief bel en sms bundels). Ook is in de vergelijker de huidige Simyo Super Sale verwerkt!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × 5 =