Written by Merel

Simyo wijzigt aanbod sim only bundels

Simyo heeft haar aanbod sim only bundels gewijzigd en daarmee de keuze voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Simyo heeft namelijk een aantal sim only bundels uit het assortiment geschrapt en daarnaast de grote bundels die behouden zijn gebleven goedkoper gemaakt. Dit hebben zij gedaan voor zowel de internetbundels als de bel- en sms bundels. De nieuwe bundels gelden voor de nieuwe klanten. Huidige klanten kunnen nog gebruik maken van de bestaande sim only bundels, tot het moment dat zij hun abonnement wijzigen of verlengen.

Gewijzigde sim only bundels Simyo

Simyo heeft flink wat sim only bundels gesaneerd, wat betekent dat het aanbod van 10 naar 6 bundels is gegaan! Er zijn 3 bel- en sms bundels overgebleven, net als 3 internetbundels welke met elkaar gecombineerd kunnen worden. Vooral de sim only bundels met kleine hoeveelheden zijn geschrapt, omdat steeds meer mensen hier tekort aan hebben. De bundels die zijn overgebleven, zijn over het algemeen goedkoper geworden.

Bel- en sms bundels

De kleinste sim only bundel wat betreft bellen en sms’en van 100 min/sms is de enige die in prijs is gestegen, namelijk van €5,- naar €6,- per maand (o.b.v een jaarabonnement) en de belbundel van 300 min/sms is in prijs gelijk gebleven. De andere belbundels (200, 500 en 1250) heeft Simyo geschrapt en daarvoor is een onbeperkte belbundel in de plaats gekomen voor €12,- per maand (o.b.v een jaarabonnement). De klant heeft nog steeds de keuze tussen een jaarabonnement of een maandelijks opzegbaar abonnement, welke een euro per maand duurder is.

Internetbundels

Ook in de internetbundels is geschrapt. De kleine bundels (200 MB en 500 MB) zijn verdwenen en Simyo biedt vanaf nu alleen nog bundels vanaf 1 GB aan. Naar de 1 GB bundel is er ook een 2 GB en 4 GB sim only bundel. De internetbundels zijn flink goedkoper geworden. Zo is de 4 GB bundel maar liefst €9,- in prijs gedaald en kost nu €15,- bij een jaarabonnement. De nieuwe bundels zien er als volgt uit:

BundelTegoedKosten p. m (Maandabonnement)Kosten p.m (Jaarabonnement)
SMSOnbeperkt€1,-€1,-
Bel/sms100€7,-€6,-
Bel/sms300€8,-€7,-
Bel/smsonbeperkt€13,-€12,-
Internet1 GB€8,-€7,-
Internet2 GB€11,-€10,-
Internet4 GB€16,-€15,-

Nog meer voordelen bij Simyo

Nieuwe klanten van Simyo krijgen met alle sim only bundels vanaf heden gratis toegang tot het 4G netwerk, wat tot voor kort nog €5,- per maand kostte. Ook de losse onbeperkt SMS bundel is van €3,- naar €1,- per maand gedaald. De kosten voor het bijkopen van 500 MB wanneer je internetbundel er sneller dan een maand doorheen is, is blijven hangen op €5,- net als de aansluitkosten van €14,95.

Over het algemeen komen bijna alle wijzigingen in de sim only bundels ten goede van de portemonnee van de consument. Simyo past zich met de nieuwe bundels aan, aan de trends op de telecommarkt. Is Simyo hiermee de goedkoopste provider voor jouw sim only abonnement? Vergelijk het op onze homepage!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 6 =