Written by Dennis Manshanden

Simyo introduceert ‘samen korting’

Simyo sim only is de mobiele provider die zich 100 procent inzet voor de klant. Zo is Simyo al 19 keer tot de beste provider gekozen van Nederland, maar ook op het gebied van sim only abonnementen doen zij hun werk goed. Simyo heeft bestel- en kortings opties voor sim only abonnementen toegevoegd aan de Simyo-app. Zo hebben zij de ‘samen korting’ toegevoegd aan de Mijn Simyo app. Lees verder voor meer informatie over de samen korting!

Korting en korting!

De Mijn Simyo app is nu uitgebreid met een nieuwe functie, de ‘samen korting’. Aan de hand van deze functie kunnen gebruikers in de app een sim only abonnement afsluiten voor een familielid dat op hetzelfde adres woont. Hierbij profiteren beide gebruikers van een eenmalige vriendendeal-korting van tien euro. De samen korting is geschikt voor zowel bestaande als nieuwe gebruikers.

Persoonlijke informatie wordt automatisch opgeslagen

Er zitten verschillende voordelen aan de ‘samen korting’. Informatie, zoals adresgegevens en bankrekening worden overgenomen van de gebruiker die via de app het abonnement voor de ander afsluit. Na het plaatsen van een bestelling in de Mijn Simyo app beheer je direct je abonnement. Hiermee houden bijvoorbeeld je ouders op afstand het verbruik van de MB’s in de gaten en dat de data grens niet overschreden wordt.

Direct nummer beheer

Via de Mijn Simyo-app kun je meerdere nummers beheren, waardoor er meerdere prepaid of sim only nummers toegevoegd en beheert kunnen worden. Ook voor werkgevers is dit een handig middel om overzicht te houden op de verbruikskosten van personeel.

De Mijn Simyo app

Om een simyo abonnement met samen korting af te sluiten moet je eerst de Mijn Simyo app downloaden. Met de Mijn Simyo app beheer je alles wat met je Sim Only abonnement te maken heeft. Van het aanpassen van je bundels en afsluiten van een extra Sim Only abonnement voor iemand in hetzelfde huishouden tot het wijzigen van gegevens.

Hoe sluit je samen korting af ?

Je vindt samen korting in de Mijn Simyo app bij ‘Overzicht’. Via deze functie kun je het Sim Only abonnement afsluiten. Omdat deze functie is bedoeld om een abonnement af te sluiten voor een familielid, zijn de adres- en bankgegevens alvast ingevuld. Je kunt wel de naam en geboortedatum invullen voor degene voor wie je het Sim Only abonnement afsluit.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijftien − 13 =