Written by Merel

Simyo introduceert bijkopen goedkope belbundels

Het is best wel lastig om in te schatten hoeveel belminuten, MB’s en SMS’jes je het komende jaar maandelijks gaat gebruiken. Al is dit wel wat er van je verwacht wordt als je een sim only abonnement gaat afsluiten. Het is dan ook niet gek als je je verbruik dan te laag inschat, waardoor je extra hoge ‘buitenbundeltarieven’ moet betalen. Sim only provider Simyo maakt hier een einde aan door het bijkopen van sms- en belbundels te introduceren.

Goedkope belbundels bijkopen

Simyo is niet alleen de meest populaire prepaid provider, maar ook als sim only provider is Simyo zeer aantrekkelijk en gewaardeerd. Simyo is een telecomprovider die klanttevredenheid super belangrijk vindt! De provider voert regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken uit en gaan vervolgens aan de slag met de irritatiepunten die leven onder haar klanten. Een belangrijk irritatiepunt is het dure buitenbundeltarief. Omdat het heel normaal is als je een maandje ineens meer gaat bellen of internetten, komt Simyo haar klanten hierin tegemoet met de nieuwe bel- en sms bundels. Internetbundels bijkopen was al langer mogelijk bij de provider.

Je kunt 50 belminuten / sms’jes bijkopen voor €2,-. Omgerekend is dit dus 4 cent per minuut of per bericht, terwijl het buitenbundeltarief voor bellen wanneer je belbundel op is 31 cent per minuut bedraagt. Een zeer goede oplossing om aan dit dure tarief te ontkomen. Het tarief van de extra belbundels is zelfs nog goedkoper dan de kleinste sim only belbundel bij Simyo (100 minuten / berichten voor €6,-, omgerekend 6 cent per minuut)!

Voor €2,- heb je 50 belminuten extra!

Belminuten bijkopen: Wanneer is het handig?

Je zult even moeten afwegen wanneer het handig / rendabel is om een extra belbundel bij te kopen. Wanneer je buiten je bundel gaat bellen kost een belminuut €0,31 cent. Als je dus een aantal dagen voor het einde van de maand door je bundel heen bent en niet echt verwacht te gaan bellen, hoef je geen nieuwe bundel te activeren. Als je onverwachts namelijk toch 6 minuten of minder gaat bellen, ben je goedkoper uit als je het buitenbundeltarief betaald. Dan betaal je namelijk 6x €0,31 = €1,86.

Ben je van plan méér dat 6 minuten te gaan bellen, dan is het voordeliger om voor €2,- 50 belminuten bij de kopen.
Als je dus halverwege de maand al door je maandelijkse belbundel heen bent, is de kans groot dat je meer dan 6 minuten zal gaan bellen. Dan is het een goede keuze om te profiteren van deze nieuwe extra belbundels.

Goedkoop bellen bij Simyo

Heb je je belgedrag te laag ingeschat bij het afsluiten van je sim only abonnement, waardoor je nu maandelijks extra belminuten moet gaan bijkopen? Dan kun je er ook voor kiezen om je abonnement bij te stellen naar je huidige verbruik! Bij Simyo is dit namelijk iedere maand kosteloos mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de onbeperkte belbundel. Dan bel en sms je de hele maand onbeperkt voor maar €12,-.

Ons advies: Kijk goed naar je maandelijkse gebruik om een goede beslissing te nemen. Kom je er niet uit? Laat het ons weten, dan helpen we je graag!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf × drie =