Written by Dylan de Graaff

Simyo compleet: dubbele data en belminuten

Een leven zonder een telefoon is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk. Je kunt je telefoon gebruiken om af te rekenen, de weg te vinden of om gewoon te bellen. De opties zijn eindeloos. Het enige probleem is: datagebruik is niet gratis. Het is daarom van belang dat je een voordelig en passend sim only abonnement afsluit. Simyo is een van deze opties en heeft op dit moment een interessante Simyo aanbieding lopen. Zeker de moeite waard om even te checken!

Simyo aanbieding: dubbele data/bellen/sms

Simyo biedt zijn klanten tijdelijke een nieuwe deal. Dubbel zoveel Mb’s voor dezelfde prijs. Deze aanbieding geldt alleen voor klanten die met hun vaste internet aangesloten zitten bij KPN. Met deze deal krijg je bijvoorbeeld 2 GB + 200 min/sms voor € 10,- per maand! Het KPN netwerk is een van de grootste en betrouwbaarste netwerken van Nederland. Kwa internet zit je daar dus goed.

Wat heeft Simyo mij te bieden?

  • Veilig KPN netwerk
  • Dubbele data voor KPN-klanten
  • 17 keer uitgeroepen tot beste provider door de consumentenbond
  • Direct inzicht in je kosten met de Mijn Simyo App
  • Pas bundel aan wanneer je wilt

Sluit direct je Simyo abonnement af

Interesse gekregen in een Simyo aanbieding? Sluit hieronder direct je sim only abonnement af en pak je korting. Simyo biedt goede service voor een voordelige prijs. Je kunt kiezen tussen verschillende opties bij het afsluiten van een sim only abonnement. Ook is het mogelijk je abonnement maandelijks op te zeggen. De keuze is reuze! Weet je het nog niet zeker? Dan kun je gemakkelijk via Simonlycheck verschillende sim only abonnementen met elkaar vergelijken.

Korting alleen voor KPN-klanten

De Simyo aanbieding geldt alleen voor KPN-klanten. Je vaste internet moet dus aangesloten zijn bij KPN. Dit controleert Simyo vervolgens automatisch door te kijken naar het adres dat je hebt opgegeven. Simyo kan zien welke provider vast internet levert aan je huis. Geen idee welke internet provider je hebt? Dit kun je gemakkelijk online uitzoeken.

Pas je bundel aan wanneer je wilt

Zit je liever niet vast aan een bundel of verschilt je verbruik per maand? Met de Mijn Simyo App kun je maandelijks switchen tussen verschillende abonnementen. Dit is handig voor wanneer bijvoorbeeld je databehoefte veranderd of als je op vakantie gaat. De Mijn Simyo app houdt precies bij wat je per maand verbruikt. Ga je vaak over je abonnement heen? Of houd je elke maand veel gigabytes over? Overweeg om over te stappen op een groter/kleiner abonnement.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + 3 =