Written by SimonlyCheck

Simyo Compleet

Wat houdt Simyo compleet in?

Als je een klant van Simyo bent met een sim-only abonnement en je thuis ook internet van KPN hebt, is er vanaf nu Simyo compleet. Dit houdt in dat je gehele bundel verdubbeld wordt. Zo wordt 200 minuten verdubbeld naar 400 minuten en 1000 mb wordt 2000 mb en het kost helemaal niks extra’s. Het mooie is dat de klant nergens aan vast zit volgens Simyo.

Waarom Simyo in samenwerking met KPN?

Simyo is een onderdeel van KPN en wordt gebruikt voor telefonie en dataverkeer via het netwerk van KPN. Simyo klanten die thuis ook internet van KPN hebben krijgen een extraatje in de zin van het verdubbelen van de complete sim-only bundel.

Wanneer krijg je een dubbele bundel?

Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Als je een sim-only abonnement hebt van Simyo, dan mag je genieten van deze actie. Het enige wat je moet hebben is thuis internet van KPN en een sim-only van Simyo op hetzelfde factuuradres? Je kunt dan Simyo compleet kosteloos activeren. Het maakt niet uit of het jouw huis is of niet als het adres van de facturen maar hetzelfde zijn.

Hoe activeer je Simyo compleet?

Eerst moet je inloggen op Mijn Simyo. Na het inloggen zie je direct of je in aanmerking komt voor Simyo compleet. Zo, ja dan kun je gelijk de stappen volgen om Simyo compleet te activeren. Er wordt tijdens het aanmelden gekeken naar de adresgegevens van jouw sim-only abonnement en of die overeenkomen met de gegevens van het KPN internet abonnement. Als het activeren dan gelukt is, gaat jouw verdubbelde bundel de eerste dag van de volgende maand in voor de rest van je abonnement. Ook kun je nog steeds gewoon je bundel naar beneden of naar boven aanpassen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee × 1 =