Written by Dennis Vlaar

Simyo aanbieding & deals

Ben je op zoek naar een voordelig sim only abonnement van Simyo? Wij helpen je! In dit artikel bespreken we welke Simyo aanbieding momenteel loopt. Daarnaast helpen we je met het vergelijken van Sim only abonnementen. Lees dus verder!

Simyo aanbieding

Simyo heeft nu een aanbieding genaamd de “Doe je Ding deals”. Bij deze aanbieding krijg je meer data voor een lagere prijs dan normaal. De aanbieding geldt voor verschillende abonnementen. Naast dat data goedkoper wordt, worden ook belbundels goedkoper. Hieronder hebben we voor 1-jarige abonnementen de prijzen overzichtelijk in een tabel gezet. Je kunt gelijk een abonnement afsluiten door op de bestelknop te drukken!

InternetbundelsTarief
3GB€7Bestellen
6GB€9Bestellen
10GB€10Bestellen
16GB€15Bestellen
Bellen en SMS'en
200 min/sms€6Bestellen
Onbeperkt€8Bestellen

Is deze Simyo aanbieding geschikt voor mij?

Het maakt niet uit hoeveel data je gebruikt of hoeveel je belt, deze actie van Simyo is voor iedereen geschikt! Bij andere aanbieders ben je voor data zo’n €4 of meer kwijt, ongeacht welke bundel je kiest. Naast deze, biedt Simyo nog een aantal voordelen. Namelijk:

  • Nieuwe en bestaande klanten kunnen gebruik maken van de actie.
  • Het is mogelijk je bundels maandelijks te veranderen.
  • Simyo is een dochterbedrijf van KPN en maakt ook gebruik van het KPN netwerk. Dit is een betrouwbaar netwerk met een goede dekking in Nederland.
  • Op je verjaardag ontvang je extra data.
  • Ontvang extra korting door je vrienden uit te nodigen.

Hoe lang loopt deze Simyo aanbieding?

De ‘Doe je Ding Deals’ van Simyo lopen tot 31 mei 2020. Als je voor deze datum een abonnement afsluit, kun je zolang je abonnement loopt gebruik maken van de verlaagde tarieven. Op het moment dat je je bundel aanpast val je wel terug in de oude tarieven.

Simyo actie met andere sim only abonnementen vergelijken

Ben je benieuwd hoeveel de Simyo actie verschilt met de abonnementsprijzen van andere sim only aanbieders? Dan kun je de tabel die bovenaan de pagina staat, gebruiken om te vergelijken! Op onze homepage vind je een handige vergelijker waar je deze Simyo deal kunt vergelijken met de andere aanbieders. Je kunt ook een kijkje nemen op onze sim only aanbiedingen pagina. Hierop vind je alle sim only aanbiedingen van alle providers.

Wat vind jij van deze Simyo aanbieding?
Laat het ons weten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf × 3 =