Written by Donat Berisha

Simpel vergroot sim only databundels

Per 1 december is Simpel overgenomen door T-Mobile Nederland. Toen waren er ook al prijsveranderingen opgetreden in de grotere sim only bundels van Simpel. De virtuele provider Simpel heeft nu ook recent haar kleinere sim only bundels aangepast. Wederom zijn er prijzen veranderd in de grotere databundels. Lees in dit artikel welke veranderingen er allemaal zijn doorgevoerd!

Wat is er veranderd aan de sim only bundels van Simpel?

Bij Simpel zijn er verschillende bundels aangepast. Je krijgt vooral meer data in je sim only bundel dan voorheen, voor dezelfde prijs. De volgende aanpassingen zijn met onmiddellijke ingang doorgevoerd:

Uitbreiding 2 GB bundel

De 2 GB sim only bundel met 250 belminuten is uitgebreid naar 2,5 GB. Deze bundel kost € 7,50,- per maand, afhankelijk van je contractduur. Je ontvangt nu dus 500 MB data extra, wanneer je voor deze bundel kiest.

Uitbreiding 4 GB bundel

De 4 GB sim only bundel met onbeperkte belminuten is uitgebreid naar 5 GB. Deze bundel kost € 10,00,- per maand, afhankelijk van je contractduur. De data in deze bundel is dus verhoogt met 1 GB.

Tarief van grootste bundel verlaagt

De 6 GB sim only bundel met 250 belminuten is uitgebreid naar 7 GB en kost nu € 13,50,-. Dit is € 2,50,- goedkoper dan voorheen, want eerst betaalde je nog € 16,00,-. Een grote prijsdaling dus in dit abonnement, waarbij je ook nog eens 1 GB extra data krijgt.

Mogelijkheden tot onbeperkt bellen

Bij de 2,5 en 7 GB bundel is het nu ook mogelijk om onbeperkt bellen erbij af te sluiten. Met deze optie betaal je € 1,50,- extra. De 5 GB bundel is de enige bundel met onbeperkt bellen als standaard mogelijkheid (zonder extra te betalen). Voor alle andere bundels betaal je € 1,50,- extra om onbeperkt te kunnen bellen.

Simpel sim only abonnement afsluiten?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een sim only abonnement van Simpel? Hieronder hebben we een sim only vergelijker opgesteld om alle Simpel sim only abonnementen te kunnen vergelijken. De recente veranderingen zijn hier al in doorgevoerd! Klik op een van de bestelknoppen om gebruik te maken van de grotere hoeveelheden data in een abonnement of de prijsverlaging van de grootste bundel.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 10 =