Written by Dennis Vlaar

Simpel speelt in op ZZP’ers en MKB’ers

Simpel.nl komt met sim-only abonnement die speciaal is samengesteld voor ZZP’ers en MKB’ers. Hiermee wilt Simpel beter inspelen op de behoeftes van ondernemers. In dit blog kom je alles te weten over wat het abonnement inhoudt!

Nieuwe mogelijkheden zakelijke abonnement

Simpel.nl zag dat telefonie veel simpeler kon voor ZZP’ers en MKB’ers. Ze vinden het belangrijk voor ondernemers om abonnementen te bieden die meebewegen met de veranderende behoeftes die ondernemers hebben. Daarom hebben ondernemers altijd de mogelijkheid om gratis hun abonnement aan te passen. Ook hebben ze de mogelijkheid om een plafond in te stellen om zo meer controle te krijgen over hun kosten.

Betalen per seconde niet per minuut

Bij veel telecom aanbieders betaal je je beltijd in minuten. Deze minuten worden naar boven afgerond. Veel gesprekken duren dus korter dan waar je voor hebt betaalt. Simpel vindt dit oneerlijk dus ronden zij de gesprekken af op secondes. Hetzelfde doet Simpel met internet, daar ronden ze af per KB internet. Op deze manier ben je dus veel goedkoper uit.

Je eigen receptioniste

Als welkomstcadeautje krijg je bij dit zakelijke abonnement een receptioniste op afstand die je telefoon opneemt als je zelf te druk bent. Het telefoontje wordt doorverbonden naar een receptiedienst. De receptie noteert de boodschap en geeft deze aan je door. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat je altijd bereikbaar moet zijn.

T-mobile netwerk

Het zakelijke abonnement is beschikbaar vanaf €8,47 per maand en maakt gebruik van het netwerk van T-mobile. T-mobile is vorig jaar uitgeroepen tot provider met het snelste netwerk van Nederland. Simpel is niet de eerste provider die een zakelijk abonnement aanbiedt. Onder andere Vodafone en T-mobile bieden dit ook aan.

Wat vind jij van dit zakelijke sim-only abonnement van Simpel?
Reageer hieronder. We horen graag wat je vindt!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een × een =