Written by Mo Maghsoudi

Simpel focust op Sim Only Abonnementen

Het is al geruime tijd bekend dat de provider Simpel zou stoppen met het aanbieden van prepaid simkaarten. De focus van Simpel kwam vanaf 1 augustus 2019 volledig op de sim only abonnementen te liggen. Waarom Simpel dit heeft besloten gaan we verder toelichten in dit artikel.

Prepaid minder aantrekkelijk

De afgelopen jaren zijn Sim Only abonnementen steeds populairder geworden in Nederland. Dit komt (mede) doordat de prijzen van sim only’s een stuk goedkoper zijn. En dit is vooral geschikt voor personen die veel gebruik maken van telefonie, SMS of internet op hun mobiel. Ook bij Simpel was het overduidelijk dat er steeds minder vraag was naar prepaid simkaarten. Sinds 1 augustus 2019 is het voor prepaid gebruikers niet meer mogelijk om te bellen of gebeld te worden. Op de website van Simpel lieten ze weten dat de keuze om prepaid te stoppen relatief goedkoper is voor hun klanten.

Simpel.Sim Only is goedkoper

De huidige Simpel sim-only abonnementen zijn al af te sluiten vanaf 2,50 p/mnd. Voor de klanten is dit relatief gezien veel voordeliger dan prepaid. Volgens de provider zijn daardoor veel prepaid gebruikers overgestapt naar een Simpel sim only abonnement. Ben jij zelf ook benieuwd naar de abonnementen van Simpel? Bekijk dan onze Simpel pagina voor alle sim only’s van deze provider.

De voordelen van een Simpel sim only

Eerder dit jaar hebben wij het Sim only aanbod van Simpel vergeleken met dat van Simyo. De vergelijking kan bekeken worden op deze pagina voor personen die overwegen om een sim only abonnement af te sluiten. De voornaamste voordelen van een Simpel abonnement zijn:

  • Gratis nummerbehoud bij het overstappen van Prepaid naar Sim only abonnement
  • Mogelijkheid om een belplafond in te stellen, waardoor je nog meer controle hebt over je kosten
  • Alle Simpel sim only abonnementen hebben 4G internet met downloadsnelheden van 75Mbps

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zes + een =