Written by SimonlyCheck

Sim only providers breiden uit

SIM only providers Vodafone en Simpel breiden allebei haar assortiment uit. Providers als Vodafone en Simpel (dochteronderneming T-Mobile) hebben veel inzichten in de markt en er is blijkbaar behoefte aan een nieuwe bundel. Tevens kondigde Simpel deze maand aan zelfstandig verder te gaan en geen officiële dochter meer te zijn van T-Mobile.


Nieuwe bundel SimpelSimpel

De nieuwe bundel van Simpel heeft enkel betrekking tot een sim only belbundel. Ze hebben reeds een belbundel
toegevoegd die 120 belminuten bevat voor een maandelijkse prijs van €3,50 op basis van een 2-jarig contract. Naast de nieuwe bundel van Simpel bestaan er nog 4 andere sim only belbundels. De goedkoopste kost €2,50 per maand en de duurste kost €20,- per maand, daar kun je dan wel onbeperkt mee bellen.

Naast sim only abonnementen die enkel betrekking hebben tot belminuten heeft Simpel ook abonnementen i.c.m. met internet en sms. Prijzen van deze abonnementen kun je zien op het plaatje hiernaast.


Nieuwe bundel Vodafone

Vodafone komt met een nieuwe bundel, het gaat om de sim only bundel Scherp XL.
Vodafone_scherp_XLIn deze bundel biedt Vodafone 300 belminuten of 300 sms’jes aan i.c.m. 1 GB mobiel internet voor €18,- euro per maand. Deze prijs hoort bij een looptijd van 2 jaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een looptijd van 1 jaar, de prijs zal nu veranderen naar €19,- euro per maand.

Tijdens het bestelproces krijg je de mogelijkheid om te kiezen welke simkaart je graag wilt ontvangen.
– Standaard simkaart (past in reguliere telefoons en oudere smartphones)
– Micro-simkaart (past in veel verkochte smartphones als iPhone 4, Samsung Galaxy S4)
– Nano-simkaart (dit is de kleinste simkaart, deze past in de iPad Mini en iPhone 5)

Voorheen was er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een “scherp” bundel. De mogelijkheden waren eerst enkel: Scherp Small, Scherp Medium en Scherp Large en nu dus ook de Scherp XL.
Voor de verschillen tussen de abonnementen en bundels kun je het beste gebruik maken van onze vergelijker op de homepage. Hier kun je eenvoudig de provider selecteren en bekijken wat de verschillen zijn.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie + dertien =