Written by Donat Berisha

Sim only zonder bellen

Een sim only abonnement kan bestaan uit een internetbundel en/of een bel- en sms-bundel. Toch kiezen steeds meer mensen ervoor om de belminuten en sms’jes weg te laten. Bellen wordt namelijk steeds minder populair en er zijn tegenwoordig genoeg alternatieven. Bellen begint daardoor overbodig te raken. Maar wanneer zou je een sim only zonder bellen nodig hebben, en voor wie is het geschikt? In deze blog geven we jou het antwoord op deze vragen, dus lees snel verder!

Sim only zonder bellen vergelijken?

Het vinden van een geschikte sim only zonder belminuten doe je door de abonnementen met elkaar te vergelijken. Het aantal belminuten staal al standaard op ‘0’! Gebruik de tips onder de vergelijker om tot jouw beste sim only te komen. Klik op de bestelknop(pen) in de vergelijker om te bestellen of voor meer informatie!


Wil je alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken? Bekijk hier dan ons totale aanbod sim only’s!

Waar let je op bij het vergelijken van een sim only zonder belminuten

Door het volgen van deze tips wordt de zoektocht naar jouw ideale sim only abonnement een stuk eenvoudiger:

  • Hoeveel data denk je nodig te hebben? Bedenk dit vooraf al even. Dit zal een hoop abonnementen met een te grote of te kleine databundel wegfilteren.
  • Wil je een kortlopend- of langlopend abonnement? Met een sim only voor 1 maand ben je een stuk flexibeler, maar zul je maandelijks meer moeten betalen. Een sim only voor 1- of 2 jaar kost daarentegen minder per jaar, maar loopt wel langer door.
  • Aangezien je een sim only zonder bellen neemt, zal internet een stuk belangrijker worden. Bedenk dus of je genoegen neemt met 3G of 4G, of wil je snel internet met 5G?

Alternatieven voor bellen en sms’en

Tegenwoordig zijn er genoeg alternatieven om zonder belminuten te kunnen bellen. Maak bijvoorbeeld gewoon gebruik van Facetime, Skype of Whatsapp bellen. Je belt dan als het ware met je internetbundel. Ben je verbonden met een werkende WiFi-verbinding, dan kost het je zelfs helemaal niets! De persoon die je wilt bellen zal wel dezelfde app moeten gebruiken als jij. Je zult jezelf dus wel de vraag moeten stellen of Facetime, Skype of Whatsapp het bellen kan vervangen. Het zijn in ieder geval wel goede alternatieven.

Voordelen sim only abonnement zonder bellen

Een sim only abonnement met enkel internetdata heeft een hoop voordelen. Hieronder hebben wij een aantal van deze voordelen voor je verzameld:
✔️ Je betaalt niet voor onnodige belminuten. Veel belminuten worden niet gebruikt, dus is het zonde om daarvoor te moeten betalen.
✔️ Bellen via internet kan vaak via WiFi en is daarmee een stuk goedkoper alternatief.
✔️ Met het geld dat je niet hoeft te betalen voor belminuten, kun je een grotere databundel kiezen.

Voor wie is het geschikt?

Een sim only zonder bellen is geschikt voor mensen die weinig tot geen gebruik maken van hun belminuten. Met deze bundel heb je snel internet op je telefoon, laptop of tablet, zonder dat je hoeft te betalen voor onnodige belminuten. Op deze belminuten zul je dus gaan besparen. Ook kan het geschikt zijn voor mensen die het bellen kunnen vervangen door Facetime, Skype of Whatsapp. Hier heb je enkel data of een werkende WiFi-verbinding voor nodig. Waarom zou je betalen voor belminuten als je ook gratis kunt bellen via internet?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 8 =